TBT Antalya Buluşması Hakkındaki Düşünceleriniz
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------aç gibi istanbula da bekleriz diyorsunuz, ayıp lan.
helal olsun dostum sanada böyle bu işin peşinde koşturduğun için.
-----------------------------Hocam o işin esprisi niye ciddiye aldın ki bu kadar
-
Hep merak etmisimdir boyle bulusmalarda ne giyiyorsunuz birbirinizi nasil taniyorsunuz ne goturuyorsunuz ..
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Hep merak etmisimdir boyle bulusmalarda ne giyiyorsunuz birbirinizi nasil taniyorsunuz ne goturuyorsunuz ..
-----------------------------inanırmısın kan çekiyo ben ilk buluşmamda eminönü meydanında söyle bir etrafıma baktım bu grup gördüm 3-4 kişilik direk gittim tbtmi diye doğruı cıktı sonra yiğiti gördüm(duqrimast) o zamanlar bunun saclar uzun kıvırcık hızmalı filan ulan buda kesin bizdendir dedim bi sordum bizden çıktı yani anlıcağın kafanı kaldırıp baktığında anlıyosun.
Not: aslında işin aslı nerde bi abaza tayfa görsen aha tbt diyip atlıyosun :D (yok yok öyle değil )
-
Hocam mavi yolculuk en az 2 gun surer dıye dusunuyorum kı daha azı bı işe yaramaz ama bakıyorumda benden baska herkes calısıyor o yuzden mavı yolculuk sanırım olmaz gıbıme gelıyor ama tek gecelık olympos macerası olabılır ama tabı kımselerden henuz ses soluk yok o yuzden beklemedeyım suan ıcın
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Hep merak etmisimdir boyle bulusmalarda ne giyiyorsunuz birbirinizi nasil taniyorsunuz ne goturuyorsunuz ..
-----------------------------ankara buluşmalarında genelde mekana aytek logolu kağıtları asıyorum.
ne renk giyeceğimi söylüyorum.
arkadaşında dediği gibi cidden kan çekiyor.
hani tipe bakıyorsun.
"lan bunu bi kız mız beklemez kesin tbt'den amk" diyorsun.
sonra iki aytek rene diye bağırınca yanaşıyorlar :D
zaten belli oluyor takılanlar :D saç baş tip kılık kıyafet :D
-
lan olum kızı korkutmasana :D
-
temmuz başı oralarda olacağım birşeyler yaparsanız ben de gelebilirim.
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Tiplere baktınmı anlarsın birinin kıyafetinden tut en ince ayrıntısına kadar diğerine benzemez nasıl denk geliyor bilmiyorum.
-
itfaiyeci bunu yazdı:
-----------------------------Organ mafyasına çalışıyor bence.
-----------------------------nasıl yani