TBT Aşıkları
-
la dai ben bi türlü aşık olamıom la:)
bende bi sorun mu var sizce dailer:) -
bi kere oldum gödüm ebemn bi yerlerini
bundan sora kimsei takmıcam..
siz de öle yapın...
(kız sizi seviosa öle ypamaın tabi) :=) -
hoca o listeye benide yaz :) kendimi bildim bileli birilerine aşığım keşke bu sonuncu olsa
-
Aşq süper bişi arkadaşlar..şimdi cigeri yananlar var anlaşılan az kıskandıriim:D birini sevin ama karşılıksız olmasın..sevin sevilin hatta onun sizi daha cok sevmesini sağlayın siz okadar bağlanmayın (bunu başardınısmı olay biter) sevmek sevilmek sevildiini bilmes süper bişi inanın ;)
-
bende bende bende manyak aşığım walla. herşeyde süper gidio işalahh hiç bitmicekkk;)
-
seven ikilir
iken sevilir
bana bunu zamanında söylediklerinde çok kızmıştım. ama sonradan hak vermeye başladım :) şimdi aşığım ama bu sefer hepsinden farklı sanki yeniden doğdum bi başkayım -
FİLİZ!!!!!!!!!
-
hay a.q. aşk deyip durmayın zaten yeni yeni unuttum. Ya aşk yoktur sizi kandırmışlaaarrrrr.
yine de seven arkadaşlarıma aşık müridlere saygılar... -
görmeden öle bi asık olunurki hacı onu ben bilirim (aqduum kasar peynir firmaları)off öle bi asık olursun bide reelde görürsün kız sana asığım diye edebiyat yapar reeldede yapar sonra bi bakarsın tekmeyi yemişin sonra bi bakarsın ölmüşün hay aq böle kaderin..! :( takmıom artık sadece acısı var asığım yanmısım off dellendirdiniz lan beni yaw.. !
-
ben de aşııım sanırsam heralde ... anti ? (:
Toplam Hit: 8785 Toplam Mesaj: 72