TBT Balıkesir Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

zone bunu yazdı:
    -----------------------------

Ar0fer bunu yazdı:

tamamdır hocam benim için buluşma uygundur, herkes için uygunsa 28 nisanda görüşüyoruz. kimse yamuk çıkartmasın ama gelicem diyip de gelmemezlık yapmayın. 

Napalım ne edelim nasıl bişi isteriz ? Alkollü alkolsüz ? vs vs.Cumartesi bütün cafeler dolu olur. isterseniz rezervasyon yapabilirim. nargile evi filan var güzel nezih bir yer. 

Yada yayaladaya gideriz "gönül kahvesi" diye bir yer var ama biraz pahalı olur, kaliteli yerdir ama.

Kısacası, gelecek olan müridler ne yapmak istersiniz ?

edit:zone e.s. neden gelmiyorsun.

e.s ne hacı  sandığım değildir inşallah :D Bartındayım aga nasıl geleyim, çok yakın tarih ve sınavlarım var 7 mayıstan önce o taraflara gelicem ama belli değil o yüzden bişey demedim ;)

bi daha kine Bandırmada olsun o zaman yazın şöyle bi deniz kenarında bir yere gideriz diyecem ama güzel mekan yok orda da neyse Bandırmalılar halleder o işi ;) söz alın ha bir sonraki de Bandırmada olsun :D

Erdeğe gideriz be hocam :) Mangal yaparız süper olur vallaha :)

@Arofer : ortama uyarım hocam bi herkes numaralarını atsın da tek tek arayıp konuşacam ben.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

Hadi arkadaşlar kesin gelecek olanlar telefon nolarını bana pmlesinler..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

hocalar gelenler kimler şimdi tel nolarını ileten 1 kişi var sadece 

kesin gelenler tel nolarını bana pmlesinler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

irtibatta olalım fotolara da bakayım zaten bir kaç kişiyi tanıyorum faceden falan ama görüşmemiz olmadı bakalım daha sonraları da buluşuruz iyi olur olmadı ayrı ayrı buluşuruz bandırmaya gelicem yakın bir zmanda merkeze çok daha sonra giderim ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

son durum nedir beyler geliyormusunuz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

hocam kusura bakmayın ben gelemiycm eğer bandırm buluşması olursa ileriki zamanlarda haberim olsn

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
Toplam Hit: 5695 Toplam Mesaj: 37