TBT Banner Tasarımı
-
su anki zaten sade ve güzel
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------doğrusu kökten :D
bi sefer düzeltmiştim kokten yapmşsım sonra kaynadı kayboldu bi daha uğraşmadım :)
-----------------------------vala kökten dedi dogruyu yanlıs ayırt edemicek bi halde bende onun dedigini de yaptım kırmadım :) kimseyi kıramam ben :D köktende duruor kökdende, kim hangisini dogru goruorsa onu secsin baksın iste hacım :)
-
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------
su anki zaten sade ve güzel
-----------------------------ben hadi sitede bunu kullanalım demedim ki :D mevcut olanı guzel oldugu icin zaten kullanımda eger daha guzeli olursa emin ol o kullanıma girer :D yanlısmıyım?
-
ilkini buradan saygıyla anıyorum kökden olayını o yapmıştı =(
banner gayet iyi olmuş ama eline sağlık boşver görme olumsuz yorumları kafanı yaşa bence gayet iyi :D
-
wassh bunu yazdı:
-----------------------------SiyanojeN bunu yazdı:
çok janjanlı :/
-----------------------------janjan? dolgu ve kabartmalardan mı bahsettin anlamadım.. cunku baska bir sey yok üzeirnde de...
-----------------------------evet kabartma ve ışık yansıtman olmamış estetik durmuyo anlayacağın daha flu bişiler yapabilirsin yani boğuk ve daha donuk olsa daha güzel durur ;)
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
kökten değil kökden olucak ne biçim tbt lisin sen.. =)
offff. -
bunun daha incesini ve hareketlisi olsa mesela.. yada hareketsizi imza yapsak.. nasıl olur havamız olur...
-
hoca güzel olmuş sen bu akşam bi kaç bişey daha yaparsın :D
-
artık üstteki bannerda kökten :D bu arada yazı tipimi değişti sitenin yaw. courier oldu heralde. yada bana öyle geliyo.
-
_E_O_R_ bunu yazdı:
artık üstteki bannerda kökten :D bu arada yazı tipimi değişti sitenin yaw. courier oldu heralde. yada bana öyle geliyo.
-----------------------------evet ya yazı tipi bana da öyle geldi dedim çok oturdum pc başında gözler kaydı heralde