Tbt Barışarock Topluca Gidelimi?
-
Len karıdan ayrıldı, triplere girdi işte, boş tartışma yaratmayın. emekçinin savunucusu doğuhan yok artık..artık cocacola doğuhan var :) olm içeri dalga sokamazsam seni sarar içerim haberin olsun. 20 kişi gelioz ortada döndürürüz artık seni..
-
Removed...
-
hoca tartışma yaratmıorz zaten kendisi bir iddia attı bende sebebini sordum kendince cevapladı olay budur,eyw doguhan cevap icin ben hala düzgün bir org. olduguna inanıorum şahsen
devlet millet icin yapılan şeyleri daha ilgi cekici yapsınlarki bu konular hakkında hicbişi bilmeyenler de ogrensin ilgileri cekilip gorsun gelsin bence gayet güzel yapıolar nse olay dedigin gbi müzik saten...
su hava durumları nasıl?sabaha kadar oturulanabilirmi?illaki de cadır mı diorsunuz? -
walla ben gittiğimde gtüm dondu sabaha kadar oturamadım, kızlar saolsun mont ceket tedarik ettiler, illada çadıra gerek yok üstüne uzanabileceğin bi mat getir, bide kalın şeyler al yanına çok sorun olmaz. zaten birileriyle kaynaşırsın orda ısıtırlar en uç noktana kadar :)
-
Removed...
-
biz ne gunde duruoz herhalde ayipsiniz :D hep beraber ortaya bide nargile yanniz alkol parasi fena gircek beyker haberiniz ola
+2 ekle cunku quawn da gelcek (kan-vodka ) yapr
-
Durqrimast bunu yazdı:
-----------------------------biz ne gunde duruoz herhalde ayipsiniz :D hep beraber ortaya bide nargile yanniz alkol parasi fena gircek beyker haberiniz ola
+2 ekle cunku quawn da gelcek (kan-vodka ) yapr
-----------------------------Tebrikler konuyu hortlatmışsın neyse yeni başlık açmaya gerek kalmadı :d
Toplam Hit: 1830 Toplam Mesaj: 18