TBT Bayramlaşma Merasimi - Genel Konu
-
Selamın aleküm Ey cemat-ı müslümin :) Bayramınız mübarek olsun.
-
selo-g bunu yazdı
aleyküm selam.
Yalnız konu bayram namazından sonra açılmalıydı daha bayram sayılmaz. Ben saymam :/
:D
-
asa42 bunu yazdıselo-g bunu yazdı
aleyküm selam.
Yalnız konu bayram namazından sonra açılmalıydı daha bayram sayılmaz. Ben saymam :/
Ben bilmem müdür konuyu açtım :) Sen açmak istiyosan "mod" lara söyle vaktsiz konu silin de :)
-
mfatihbodur bunu yazdıasa42 bunu yazdıselo-g bunu yazdı
aleyküm selam.
Ben bilmem müdür konuyu açtım :) Sen açmak istiyosan "mod" lara söyle vaktsiz konu silin de :)
Ya yok o kdr da değil :) zaten bayram namzından hemen sonra bilgisayara koşup konu açmaya çalışırsam babamgilin dilinden düşmem artık.
"Ramazan boyu bilgisayar başındaydın zaten. Gittin ilk bilgisayarın bayramını kutladın.." derler sonra :)
-

bayramınız kutlu olsun..
-
iyi bayramlar herkese
kaygusuz tarafından 19/Ağu/12 01:49 tarihinde düzenlenmiştir -
asa42 bunu yazdı
Ya yok o kdr da değil :) zaten bayram namzından hemen sonra bilgisayara koşup konu açmaya çalışırsam babamgilin dilinden düşmem artık.
"Ramazan boyu bilgisayar başındaydın zaten. Gittin ilk bilgisayarın bayramını kutladın.." derler sonra :)
Derler hocam bilirim benim durum da aynı :))
-
bayramınz kutlu olsun genclik.
-
Ramazan bayramınız kutlu olsun :) bide bu bayram çoçukların bayramı onlara adi şekerler yedirmeyin ben cocukken hep kıl olurdum :)
-
Bütün TBT ailesinin ve İslam Aleminin bayramı mübarek olsun.