TBT Bilecik Buluşması
-
evet arkadaşlar 1.sini bitirdiğimiz buluşmamızı gelenekselleştrip 2.sini düzenleme kararı aldım.. buluşma 2 mayıs 2010 da olacaktır.. saat ayarlamadım.. gelen arkadaşlara uygun olabilcek bir saat ayarlamayı düşünüyorum buluşmaya es es ve bursa çevresininde gelmesi rica olnur ayrıca bozüyük sögüt pazareli vb civarlardanda olacaktır..özellikle katılmanız rica olnur.. [ HeadBangeR ]
dip not : şuan yassunun evindeyim akşama bileciğe cıkıcam :D herkeze selamlar görüşmek üzre.. gelecek arkadaşların not bırakmaları rica olunur..
-
buraysı alıyom
Tarih:2 mays pazar
Yer:serdivanın oraymış tam bilmiorum
Saat:17:00gelenler
1.HeadBangeR
2.g2k
3.SeRDaR
4.Memorial
İsmini yazdırmadan yazdım sizi abi mesaj atın konuya :D
pazar gunu saat 5 de serdivanın ordayım yaso orayı editlermisin 2.mesaja yer mekan saat -
özel duyuru
bilecik istanbul arası trenle 3 saat ( sakarya cumhuriyet ve başkent )
istanbuldan ootobüsle 4.5 saat
bursadan 1.5 saat bile dğeil
eskşehirden 1 saat 20 dk her türlü otobs bulursunuz sıkmayın canınızı
-
yasin listeye almışsın iyi etmişsin ya 2 sinde hemen bi plan yapıyım ben o zaman istanbula gitmem gerekiyodu o tarihte istanbulda olabilirim ama erteleme çalışmalarına başlıyorum :D
-
tamam geliriz. ama saati biraz akşama doğru ayarlarsak iyi olur. bi de captain vardı forumdan o da gelir herhalde. bi de yavuz gelicek miymiş haftaya?
-
benim toplantım var haftaya, ben yokum yani..
-
ne toplantısı la :|
bu arada ilyas idare et
saygın akşama doğru olcak iyi olcak yane sırf belki osmaneli cart curt civarlarından gelcekler olur die o saate alıyorum varmı başka gelcek beyler kaçınmayn ya buyrun gelin :|
-
Bursa'dan bilet ne kadar?
-
12 lira sadece gidiş.. pro gelirsin ya burda en fazla 10 harcarsın zaten :)) git gel 24 biraz daha araştırim fiyatı net cıkarıırm ama bunu dediler :)
ayrıca es es den ucuz trenlerle cok makul fiyata gelebilrisiniz..
edip not : 2 saat sonra burdayım bir şey olursa cevaplarım :)))
-
bi sorayım dedim
ayın 2sinde normalde uşaka dönücem veya eskişehire giderim bilmiyorum
izmire bile gidebilirim :S hatta eserse 1 hafta daha Bursa'da kalırım (eserse değil de gerekirse)
bi ihtimal gelirim yav şimdi ne desem boş
edit : ordan uşaka ne kadar bilet fiyatı bilgin var mı?
-
Şimdi toplanmayın Haziran ayında
Kütahya-Afyon-Uşak-Eskişehir-Bilecik hepberaber toplanıyoruz.