TBT Böle Bi Özellik Olsaydi?
-
Sevgili ADMİNLER bi konuya mesaj yaziyoruz hatta nerdeyse forumun %50 mesaj yaziyor mesajımıza cvp verilip verilmedini anlamak için
biri bizi alinti yapip mesajı göndere tiklayinca bize pm olarak bildiri gelse iyi olmazmiydi ? saygilar
-
evet mantıklı....
-
SonKralice bunu yazdı:
-----------------------------
ozaman posta kutumuz cok kötü dolardi :)
-----------------------------Hoca boşa dolmuo ama sıkı takipçiler için iyi olurdu
-
ben bunu daha önce dile getirmiştim rene forum sistemimizde böyle bişey uygulamayı düşünmüyoruz demişti
-
konuyu açan takibinide yapar diye düşünüyorum. Takip etmeyecekse açmasın zaten konu.
-
o6u2 bunu yazdı:
ben bunu daha önce dile getirmiştim rene forum sistemimizde böyle bişey uygulamayı düşünmüyoruz demişti
-----------------------------bilmiyordum hocam pardon
ama isteyene gelme isteyene gelmemegibi bi ayar şöle düşünü
DarkPrice
Mesaj Kutum
Alıntı Yapıldığında Bildirim Gelsinmi?
Evet - Hayır
Gibi Çok İşe Yarardi Eminim :)
-
Apocrypha bunu yazdı:
konuyu açan takibinide yapar diye düşünüyorum. Takip etmeyecekse açmasın zaten konu.
-----------------------------açtığın konuyu takip edersinde
bir konuya mesaj atarsin senin konun değildir ona mesaj atanlardan alıntı yapan varmi sana yokmu
onu ogrenirsin o konuyu en son seninmesajınla bırakırsın bakkala gider gelirsin bakmisinki 10 tane dolmus ve forumda yok
yapılan alıntıtı sana pm olarak gelir ve dağa çabuk fark edersin yapılan yorumu
-
DarkPrice bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------açtığın konuyu takip edersinde
bir konuya mesaj atarsin senin konun değildir ona mesaj atanlardan alıntı yapan varmi sana yokmu
onu ogrenirsin o konuyu en son seninmesajınla bırakırsın bakkala gider gelirsin bakmisinki 10 tane dolmus ve forumda yok
yapılan alıntıtı sana pm olarak gelir ve dağa çabuk fark edersin yapılan yorumu
-----------------------------Tamamıyla yanlış anlayıp yorumlamışım özür dilerim.
-
aslinda mesaj kutusuna degilde su pm aldigimiz zaman anasayfada cikan kirmizi kutuda belirse biraz daha kiyak olur :)) en azindan mesaj kutusu dolmaz
-
mertcan bunu yazdı:
aslinda mesaj kutusuna degilde su pm aldigimiz zaman anasayfada cikan kirmizi kutuda belirse biraz daha kiyak olur :)) en azindan mesaj kutusu dolmaz
-----------------------------kırmızı kutuyu pis işlerinize alet etmeyin =) tbt ye ilk üye oldum zamanlar ilk defa pm geldinde baya korkmustum onu görünce ehehh
tbt mesaj kutusunu doldurmamak için (serveri de yormamak için)
alıntı yapılan yazılar post linki hepsi mail adresimize yollanabilir
ancak bu sefer de bu sistem üzerinden yoğun şekilde flood yapabilme açığı doğarki zararımıza olacağı kesin. o yüzden bence en iyisi
açtığımız konuları ve cvp attımız konuları takip etmek =)
-
mertcan bunu yazdı:
-----------------------------Bildirim nereye gelicek =)