TBT Bootskin [Glaxoks]
-
öncelikle merhaba;
bootskin nedir?
bootskin hani pc açılırne yazarya ms prefessionel fln logosu gelir işte o ekran bootskindir
her neyse
resim:
bootskin programı ve bootskin:http://rapidshare.com/files/97903304/Tbt.Bootskin.Glaxoks.rar.html
şifre:glaxoks
nasıl yapılcağınıda anlatıyım (kısaca)
programı yükleyin sonra verdiğim skine çift tıklayın ordan tbt skinini seçin ve apply deyin
ön zileme için prewiev yapın
hadi yorumlarınızı bekliom
not:rarda bootskin programı mevcuttur
-
aferim lem bi işe yaradın sonunda :D süper olmuş tenkyu veriy maç :D
-
Hocam skin için teşekkürler, hoş olmuş.Galiba belirtmeyi unutmuşsun;programın içerisinde tbt skini yok,skini biz C:\Program Files\Stardock\WinCustomize\BootSkin\skins e atıyoruz.
-
ben "C:\Program Files\Stardock\WinCustomize\BootSkin\skins" dizinine attım ama görünmüyor prgramda .
-
-
-
Bence Normal Değil Bendede Zamanında bölebişey vardı bütün pc deki klasörlere bulaşıyodu hızlı bi şekilde yayılmıştı sonra antivirüs çağresine baktı onlara tıklamayın yeter tıklarsanız kendini bulaştırmaya başlıcaktır.
-
walla benim pc de bi kaç virüs war fakat
yıllardır bir zararını görmedim :)
anti-virüs kullanmayı pek sevmemde :|
yanlış anlaşılmasın size trojen sokturmayı fln denemiorum
-
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------walla benim pc de bi kaç virüs war fakat
-----------------------------
zaten trojan değil merak etme ölesine zımbırtı bir virüs 1 zararıda yok zati.benden sana ufak bir tavsiye hiç antivrüs kullanmayı sevmıyorsan hiç değilse Mcafe kullan.kasmıyor bekletmıyor :) buldugunu direk siliyor :) istersen upload ederim :) -
HeadBanger bunu yazdı:
Glaxoks bunu yazdı:
-----------------------------walla benim pc de bi kaç virüs war fakat
zaten trojan değil merak etme ölesine zımbırtı bir virüs 1 zararıda yok zati.benden sana ufak bir tavsiye hiç antivrüs kullanmayı sevmıyorsan hiç değilse Mcafe kullan.kasmıyor bekletmıyor :) buldugunu direk siliyor :) istersen upload ederim :)
hmm... ramdan ne kadar yiyor :)ve şu bootskine gelirsek; daha güzel olabilir boyle biraz daha canlı bişiler, şuanki sanki paintte çizilmiş gibi duruyor da:)
aslında bootskin yarışması olsa en gzel kim yaparsa onunki kullanılır. porgramlar bölümüne eklenir vs...
-
62,000K bellek kullanımı var ama pc de yüklü oldugunda bir antivirin oldugnu anlamıyorsun bbile :D bu arada Mcafe 8,5 netten aradağınız zaman özellikleri yazar ;)
neyse uploaded.to dan 1 upload edim :) isteyen indirir.5dk sonra koyarım buraya linki.
edit: bellek kullanımını görev yöneticisinden bakdım ;)