Tbt Bursa Mangal Çıkarması !
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------
onur konuğumuz dreammaker 24 diyor, buna karşı bütün üyeler 17 demezse ayın 24 ü geçerli sayılacaktır :|
seninle tanışmak için gelicem :) benide yazın aksilik çıkmadığı sürece ordayım.bursanın neresinde olacak bu dalga?
-
YesTERFoX bunu yazdı:
onur konuğumuz dreammaker 24 diyor, buna karşı bütün üyeler 17 demezse ayın 24 ü geçerli sayılacaktır :|
-----------------------------Yester'e katılmak ile birlikte konuya alakasız olduğunuzu gördüm. Eğer gelmicek olan varsa şimdiden söylesin boş yere hasırlıkla falan uğraştırmasın.
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------eyvallah yegen :| bu güzelliğini unutmıcam :|
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
seninle tanışmak için gelicem :) benide yazın aksilik çıkmadığı sürece ordayım.bursanın neresinde olacak bu dalga?
-----------------------------ayıpsın hoca en büyük ilgi sana olmalı, yeni onur konuğumuz sensin =)
bu arkadaşa şarap+et+karı istiyorum hemen temin edin :|
bu arada dreammaker arkadaşımız bağlarbaşında dayak yemiştir kanı yerde kalmamalı, hadi tahribat öç almak için mangala bağlarbaşına =)
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------ayıpsın hoca en büyük ilgi sana olmalı, yeni onur konuğumuz sensin =)
bu arkadaşa şarap+et+karı istiyorum hemen temin edin :|
bu arada dreammaker arkadaşımız bağlarbaşında dayak yemiştir kanı yerde kalmamalı, hadi tahribat öç almak için mangala bağlarbaşına =)
-----------------------------esrarı çeken hapı atan emaneti yanına alan delikanlılık yapıyor ortalıkta sokayım böyle işe... nasıl oluyor anlamıyor bu adamları polisler çok iyi biliyor millet şikayet ediyor 2 gün sonra adamlar tekrar ortalıklarda s*km böle işi...
-
dream koçum merak etme halledeceğiz :|
toplumdan izole edeceğiz bunları :|
az kaldı ben bir yerlere geleyim de ilk :P =)
-
Bağlarbaşına girmek göt ister :)
lan konunun başında kocaman liste var ama günü bile belli değil bişey anlamadım bu işten.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------Bağlarbaşına girmek göt ister :)
lan konunun başında kocaman liste var ama günü bile belli değil bişey anlamadım bu işten.
-----------------------------arkadan girer önden çıkarız ;)
amkdum kürtleri kimin mekanında artislik yapıyolar..
-
mına koruz hoca :|
ama artık tarihi belli de edelim =)
-
24 iyi işte yer olarak mudanya yolunda sanki çamlık hatırlıyorum orası olmazmı?