Tbt City..
-
beğenmeyen sadece benmiyim :/
-
Mali bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçekten harika olmuş 1. sini beğendim
hepte merak ederim nasıl yapılıyor hayal gücüne bak bi iki tane deniyorum olmuyor
-----------------------------hacım yaptığın mayoz-mitoz gibi olmuş ya :D tek odak noktası bul oraya ekle bişeyler bu da genelde tam orta yer seçilir oraya koy önemsencek nesneni..
arkaplanda o nesneyi öne çıkarsın burda perde gibi arkaplan zaten hazır backround kullanmışsın ama iyi olanı kullanamamışsın..
biraz daha çalışmalısın bence ama bişeyleri örnek alarak tabi ki -
inception bunu yazdı:
beğenmeyen sadece benmiyim :/
-----------------------------sorun nedir mesela hacım.. hani herkese beğendirmek isterim
-

jubei abimiz istiyorsa 1920X1080 de yapılır :P :D
-

Güzel olmuş
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Güzel olmuş
-----------------------------Bauer bunu beğendi.
-
Bauer bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Güzel olmuş
-----------------------------Bauer bunu beğendi.
eyw. hocam ;) can sıkıntısına işte sınav haftasında stresten yoksa elimi bile süremiyorum -
seni döverim bir daha güzel şeyler yapma şaka bi yana çok güzel olmuşlar bana bi tane eşantiyon yunusozturk.com yazarmısın :D
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------seni döverim bir daha güzel şeyler yapma şaka bi yana çok güzel olmuşlar bana bi tane eşantiyon yunusozturk.com yazarmısın :D
-----------------------------eşantiyeye eşantiye o zaman hocam :D karşılık baabından değil sende bana bilmediğim şeyleri öğreticeksin sadece şunu yap bunu yap falan.. devamı pmde ;)
-
tebrikler.10 numara olmuş bu da