TBT Çoğu Zaman Açılmıyor.
-
Arkadaşlar bende mi sorun var bilmiyorum? Konu açamıyorum siteye giriş zaten çok zor habire error 522- 520 vb hatalar çıkıyor sadece tahribat.com diğer tüm sitelere giriş yapabiliyorum. SS alıp göndereyim dedim onu bile upload etmiyor...
-
herkezde var bu sorun.sana özel değil. tahmnler .1. siteye saldırı var 2 . holy sitede değişiklikler yapıo 3 . hepsi.
-
Tahminlerden öte bir açıklama yapılsa aslında daha güzel olurdu. En azından sitemize ne olduğunu anlamış olurduk.
-
Marjinalliğin farkı bu. Arada kapatıcan ki millet anlasın TBT'siz kalmak ne demekk :)))
-
Bariz saldırı var işte cloudflare ddos project i devreye sokmuşlar ayarını high yapmışlar farketmediniz mi
-
kazasker1 bunu yazdı
Marjinalliğin farkı bu. Arada kapatıcan ki millet anlasın TBT'siz kalmak ne demekk :)))
TBT benim ana sayfam hergün açılmayınca krize giriyorum :D
-
SeRDaR bunu yazdı
Bariz saldırı var işte cloudflare ddos project i devreye sokmuşlar ayarını high yapmışlar farketmediniz mi
|: herkes IT sektöründe mi calısıyor serdar, yapmayın söyle yorumlar gözünüzü seveyim.
-
tbtye kim neden saldırsın ki saldırı olduğunu zannetmiyorum sunucu kaynaklıdır bence.
-
Andrei bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
|: herkes IT sektöründe mi calısıyor serdar, yapmayın söyle yorumlar gözünüzü seveyim.
Farkettik :) ddos yazıyordu
Ama önce "yine mi " dedim eski olaya ithafen.
-
DDos beyler, botnet üzerinden snmp reflection saldırısı. olur ole
-
HolyOne bunu yazdı
DDos beyler, botnet üzerinden snmp reflection saldırısı. olur ole
Geçen mail atmıştım sunucunun CF ardındaki ip adresi bir yerde açık oluyor diye, şom ağızlıyım ben :/
Uptime fena : https://www.statuscake.com/App/button/index.php?Track=YKUXIBUWI7&Days=30&Design=1