TBT CS Server

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek

Arkadaslar Serverda Oyun Oynanmıyor . Afedersiniz Ama Bazı P*çler Hile Yapıolar Oyunun Boku Çıkıyo . Varsa Bunu Engellemenin Bir Yolu Lütfen Yetkili Arkadaşlar Engellesin . Tarikatın Serverında Oyun Oynanmaz Olmuş . Dün Gece Aynı Muhabbet . Bugün Girdim Gene Aynı Olay . 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    seni kösmüşler hacı :D

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    Hayır Abi Bende Agresif ve S*kişken Bir İnsanım Sinirleniyorum .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bu şekilde şikayetler gelmeye devam ederse, bütün konularını silerim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AzoPelo
    AzoPelo's avatar
    Erkek
    Rene Ama Çok Sinir Bozucu Bir Durum . Daha Silah Almadan Herkezi Öldürüo Adam :D Bunu Engellemenin Yolu Var Mı Yok mu onu soruyorum sadece varsada lütfen engellensin .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

lan tek çare msnden online adminlere(cs adminleri) $ikayet edicaksın :D adada o zmn sorun çözülür :F

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Ben de bi çok serverda cs oynuyorum ve artık çoğu serverlarda "sXe injected" yüklü ve bu program olmadan giremiyosunuz. 300-500 kb lık bi program bile olsa.servera kurulduğunda hile ve wallhack engelliyor. ;)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    beyler zamanında dediğimiz gibi server beta aşamasında bizde biliyoruz hilenin olduğunu zamanımız yok uğraşamıyoruz en kısa sürede sxe denilen olayı servere entegre edeceğiz zaten biraz sabretmeniz gerekiyor. bu tür sorunları burada konu açacarak şikayet etmeniz yerine pm atarak bildirmeniz yeterlidir.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durqrimast
    Durqrimast's avatar
    Erkek

arkdasim bilindigi uzere 4 tane admin war webmaster-stiff-ben[durqrimast]-chaoser biz genelde 4 aminden birini hersaat illa aciq bulursun we herkez bilirki bizde hileyegecit wermiyoruz

serverin ilk zamanlari cok adm baladigim icin muridlerden sikayet wardi kendi muridimiz aim acodu sonunda saolsun ortak nokta bulduk artik temiz bi hizmet wermeye calisiyoruz  

örnegin istek bi map oldugunda msn den solenebilir yada aim oldugunda bize sikayet edebilirsiniz

msn adresiiöm pm atip alabilirsiniz 

Nerede o eski günler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    la olsun server nerdeyse full dolu oluyor 26/26 40a çıkarsak dolcak :d özellikle snow bölümü çok zevkli
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

evat suan acaip lag olsada oyun sarıyor tabi bazı ipoşlar wall falan yapıyo sülalesini dümdüz sayıp çıkmak gerçekten zevkli :/

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
Toplam Hit: 2242 Toplam Mesaj: 15