TBT CS Server
-
Arkadaslar Serverda Oyun Oynanmıyor . Afedersiniz Ama Bazı P*çler Hile Yapıolar Oyunun Boku Çıkıyo . Varsa Bunu Engellemenin Bir Yolu Lütfen Yetkili Arkadaşlar Engellesin . Tarikatın Serverında Oyun Oynanmaz Olmuş . Dün Gece Aynı Muhabbet . Bugün Girdim Gene Aynı Olay .
-
seni kösmüşler hacı :D
-
Hayır Abi Bende Agresif ve S*kişken Bir İnsanım Sinirleniyorum .
-
Bu şekilde şikayetler gelmeye devam ederse, bütün konularını silerim...
-
Rene Ama Çok Sinir Bozucu Bir Durum . Daha Silah Almadan Herkezi Öldürüo Adam :D Bunu Engellemenin Yolu Var Mı Yok mu onu soruyorum sadece varsada lütfen engellensin .
-
lan tek çare msnden online adminlere(cs adminleri) $ikayet edicaksın :D adada o zmn sorun çözülür :F
-
Ben de bi çok serverda cs oynuyorum ve artık çoğu serverlarda "sXe injected" yüklü ve bu program olmadan giremiyosunuz. 300-500 kb lık bi program bile olsa.servera kurulduğunda hile ve wallhack engelliyor. ;)
-
beyler zamanında dediğimiz gibi server beta aşamasında bizde biliyoruz hilenin olduğunu zamanımız yok uğraşamıyoruz en kısa sürede sxe denilen olayı servere entegre edeceğiz zaten biraz sabretmeniz gerekiyor. bu tür sorunları burada konu açacarak şikayet etmeniz yerine pm atarak bildirmeniz yeterlidir.
-
arkdasim bilindigi uzere 4 tane admin war webmaster-stiff-ben[durqrimast]-chaoser biz genelde 4 aminden birini hersaat illa aciq bulursun we herkez bilirki bizde hileyegecit wermiyoruz
serverin ilk zamanlari cok adm baladigim icin muridlerden sikayet wardi kendi muridimiz aim acodu sonunda saolsun ortak nokta bulduk artik temiz bi hizmet wermeye calisiyoruz
örnegin istek bi map oldugunda msn den solenebilir yada aim oldugunda bize sikayet edebilirsiniz
msn adresiiöm pm atip alabilirsiniz
-
la olsun server nerdeyse full dolu oluyor 26/26 40a çıkarsak dolcak :d özellikle snow bölümü çok zevkli
-
evat suan acaip lag olsada oyun sarıyor tabi bazı ipoşlar wall falan yapıyo sülalesini dümdüz sayıp çıkmak gerçekten zevkli :/