folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder TBT Den Müridin Birine Şaka Yaptık.... :D (Buzulun Barmağı Var.)

TBT Den Müridin Birine Şaka Yaptık.... :D (Buzulun Barmağı Var.)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacım orda buzul yine senle dalga geçmiş yaf belli ki:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tabiki ama bende onla dalga geçiyom

o reselelr olayı fln komik bi ip veriyor şöle

htttps:2165,145

şifrede manyak

:D 

muhbir-tbt@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    muhbiri biz işletecektikte gece vakti sütünü içip çişini yapıp uyumuş oluyo muhbir :D  dimi beyler :D nonvioleni işletecektik, antioksidan ibnesi sıçtı :D insan email adresi antiksidan olduğu halde nicke renegadealien yazar mı :D

sanılanın aksine...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben burdayım sen nerdesin night :D

+ben burda neye kandım enayilikle alakası yok ben buzula güvenirim+o bana sordu yayınlıyımmı die ben de yayınla dedim. 

muhbir-tbt@hotmail.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordWarrior
    LordWarrior's avatar
    Erkek

benle xursi yeterince işlettik adamı :D hatta benim loglar fake diyosa bu loglarda adam yazmış zaten : lord yayınladı bizim logları :D:D:D

and olsun sana çocuk hesabını soracağız.and olsun gün gün direnecek, tırnaklarımızla kazıyacağız adını.senin o küçük bedeninle binler olacağız.o gün geldiğinde o katil sürüleri ezilecektir sosyalizmin kızıl bayrağının altında.ve sosyalizmi kurduğumuz gün seni haykıracağız. adın devrimdir! adın sosyalizmdir! (bu çocuğu görmek için bkz.profil resmim...)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    olm orda diyonki ben ir2 yim burda tbt inanmıçak adam yok.zaten sen bana loglar nasıl tutuluyor anladım

muhbir-tbt@hotmail.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    :D amk buzulun dallama buzuL :D hemen satmı$ çıkarcı kavat :D yaptıın emlak sitesine sokim aQ:D sdgökşlsdfj Lan Night-7 açsaydın ya olm bi email adresi renedegalidiededaen-7@tbt.com die sen alu$uksun @tbt uzantılı email adresi açmaya :) Bizde zamanında iskoyu muhasebeciyiz die keklemiştik :D öküz yaratık 2 dir MALİ müşavir sınavina giriomu$ :) Kazanamıorum üeee :( Bi yardım edin İstanbul Serbest muhasebeci mali mü$avirler derneendekilerin bi kıyaa olur vs cart di0du xD yayınlarım bi ara akm!:P axican bana host satsana laa :D kaça verion aQ:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------
    :D amk buzulun dallama buzuL :D hemen satmı$ çıkarcı kavat :D yaptıın emlak sitesine sokim aQ:D sdgökşlsdfj Lan Night-7 açsaydın ya olm bi email adresi renedegalidiededaen-7@tbt.com die sen alu$uksun @tbt uzantılı email adresi açmaya :) Bizde zamanında iskoyu muhasebeciyiz die keklemiştik :D öküz yaratık 2 dir MALİ müşavir sınavina giriomu$ :) Kazanamıorum üeee :( Bi yardım edin İstanbul Serbest muhasebeci mali mü$avirler derneendekilerin bi kıyaa olur vs cart di0du xD yayınlarım bi ara akm!:P axican bana host satsana laa :D kaça verion aQ:D

abi ne bu heyecan :D relax ol biraz yaa amk yazdıkların o kadar karışıkki gözleirmi siktin bea

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    gözünü skim sana bişiy olmasın!:P
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Excalibur001 bunu yazdı:
    gözünü skim sana bişiy olmasın!:P

auhauhauh yarıldım ya :D dövüşmeyin lan

abü şaka bi yana muhbir iyi gaz yedin olm :D a.k ben bill gatesim aslında türküm desem onada inanacan nerdeyse :D

yanlız cd romdan gelenışıkla beni izlemen gerçekten orjinal fikir :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 3223 Toplam Mesaj: 24