TBT Den Müridin Birine Şaka Yaptık.... :D (Buzulun Barmağı Var.)
-
hacım orda buzul yine senle dalga geçmiş yaf belli ki:D
-
tabiki ama bende onla dalga geçiyom
o reselelr olayı fln komik bi ip veriyor şöle
htttps:2165,145
şifrede manyak
:D
-
muhbiri biz işletecektikte gece vakti sütünü içip çişini yapıp uyumuş oluyo muhbir :D dimi beyler :D nonvioleni işletecektik, antioksidan ibnesi sıçtı :D insan email adresi antiksidan olduğu halde nicke renegadealien yazar mı :D
-
ben burdayım sen nerdesin night :D
+ben burda neye kandım enayilikle alakası yok ben buzula güvenirim+o bana sordu yayınlıyımmı die ben de yayınla dedim.
-
benle xursi yeterince işlettik adamı :D hatta benim loglar fake diyosa bu loglarda adam yazmış zaten : lord yayınladı bizim logları :D:D:D
-
olm orda diyonki ben ir2 yim burda tbt inanmıçak adam yok.zaten sen bana loglar nasıl tutuluyor anladım
-
:D amk buzulun dallama buzuL :D hemen satmı$ çıkarcı kavat :D yaptıın emlak sitesine sokim aQ:D sdgökşlsdfj Lan Night-7 açsaydın ya olm bi email adresi renedegalidiededaen-7@tbt.com die sen alu$uksun @tbt uzantılı email adresi açmaya :) Bizde zamanında iskoyu muhasebeciyiz die keklemiştik :D öküz yaratık 2 dir MALİ müşavir sınavina giriomu$ :) Kazanamıorum üeee :( Bi yardım edin İstanbul Serbest muhasebeci mali mü$avirler derneendekilerin bi kıyaa olur vs cart di0du xD yayınlarım bi ara akm!:P axican bana host satsana laa :D kaça verion aQ:D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
:D amk buzulun dallama buzuL :D hemen satmı$ çıkarcı kavat :D yaptıın emlak sitesine sokim aQ:D sdgökşlsdfj Lan Night-7 açsaydın ya olm bi email adresi renedegalidiededaen-7@tbt.com die sen alu$uksun @tbt uzantılı email adresi açmaya :) Bizde zamanında iskoyu muhasebeciyiz die keklemiştik :D öküz yaratık 2 dir MALİ müşavir sınavina giriomu$ :) Kazanamıorum üeee :( Bi yardım edin İstanbul Serbest muhasebeci mali mü$avirler derneendekilerin bi kıyaa olur vs cart di0du xD yayınlarım bi ara akm!:P axican bana host satsana laa :D kaça verion aQ:D
-----------------------------abi ne bu heyecan :D relax ol biraz yaa amk yazdıkların o kadar karışıkki gözleirmi siktin bea
-
gözünü skim sana bişiy olmasın!:P
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------
gözünü skim sana bişiy olmasın!:P
-----------------------------auhauhauh yarıldım ya :D dövüşmeyin lan
abü şaka bi yana muhbir iyi gaz yedin olm :D a.k ben bill gatesim aslında türküm desem onada inanacan nerdeyse :D
yanlız cd romdan gelenışıkla beni izlemen gerçekten orjinal fikir :D