TBT Futbol.!
-
sizede uyarsa etiler otelcilik veya polis kolejinde yapabilriz saat 10-11 , 9:30-10:30 olabilir
-
anadolu yakasında olursa oynarm orta saha bndea
-
asya ile avrupa yakasi takimlari olarak yapalim. tabi asyadan murid cikarmi bilmem?
-
aga ben her yerde oynarım her yerın adamı yım ben
nede olsa lısanslı futbolcuyuz ( ovunmek gubu oolmasın )
daatırım halı sahayı
alırım sortlarınızı
-
10 numaralı formamı giyer gelirim, asya banada uygun, halısaha deyince akan suları durdururum amk...
-
Ah istanbulda olacadım ki sağ bek görürdü gözünüz gönlünüz seneye bu zamanlar yaparsanız ordayım inşallah:)
-
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------
3 amcaoğlu da biz warız zamansehri(genelde kale) & dunyahali(defans) & pit10din santrafor tabi ki :D
-----------------------------
ewt abi lig maçım olmassa tabiki gelirim bu arada pit10din bugün 5-2 yendik ilk lig maçımızı mutkuyuz we guruluyuz .d -
hocam eğer böle bişi olursa kaleci olarak gelebilirim...
-
LostDream bunu yazdı:
-----------------------------Halı sağ maçı yaparsak gelemem ben solağım muhaha nasıl? :) (saat çok geç oldu bırakın da bu kadar olsun:)
Şaka bi yana valla güzel olur da yer mekan belirleyin.. (Mesela bildiğim ucuz Sporyum Zigana Görkem falan var.Yedikule taraflarında hem ucuzda ...)
-----------------------------lostdream ne yaptın olum ne yedi kulesi ebesinin nikahı lan orası 10-11 maçı olsa kaçta dönücez biz geriye artık sahurda evde oluruz:D gerçekten güzel olur ama
önce biyer belirlense ve zaman ona göre oynayıp oynayamicağımızı yazsak...
-
ben top oynamaa sevmiyom :(