TBT Geleneksel 1. Halısaha Maçı Yorumları....
-
Maç esnasında onemunite :D:D hocam kamerayı verdim ama çekememiş Anca bu fotolar vardı bunları upladım k.b :D
-
Yarında başka paylaşım sitelerine uplıyıp sizlere linkleri vericem Rapide çok geç upluyor tam 77 dakka...
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------
Yarında başka paylaşım sitelerine uplıyıp sizlere linkleri vericem Rapide çok geç upluyor tam 77 dakka...
-----------------------------
enes su resimlere baska yere uplasanasu resimleri bastan tekrar rapide veya baska bir yere uplayacak biri yokmu?
-
su resimleri baska bi yere veya yeniden uplayında biz de görelim:F
-
güzelmiş:W
iboya saygılar :W
-
resimleri indiremeyenler söylesin şuan upload ediyorum resimleri...saat 21:00 olmadan upload biticek :))
-
evet beyler buyrun resimlerin linki sıcak sıcak
http://rapidshare.com/files/229514438/Tbt_Hal__305__saha.rar
-
Sizden öncemi sonramı(Gün olarak) bilmiorm fakat orda benimde maçım wardı.. Saha güzel ama korner çizgilerinden birinin dengesi bozulmuş :) Soyunma odalarıda ayrı bir alem.. fakat güzel en azından ufak olduğu için pek yorgunlukta olmuyor... Umarım birgün oynarız Fotolara baktım güzel geçmiş umarım hep öyle olur...
-
unuttugumuz bir nokta :)
maça özgür abi ile gelen siyah gözlüklü bir abimiz vardı..ondada resimler var eğer ki o abimize ulaşabilirse birileri ondaki resimleride alabiliriz..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------unuttugumuz bir nokta :)
maça özgür abi ile gelen siyah gözlüklü bir abimiz vardı..ondada resimler var eğer ki o abimize ulaşabilirse birileri ondaki resimleride alabiliriz..
-----------------------------çok konuşma olm, o sadece benim resimlerimi çekmesi için tuttugum biri...