TBT Halı Saha - ANTEP
-
bi ara ben bi forum takımında da 9 numara giymiştim gol kralı olmuştum(2004-2005..31 golle) ve forumu şampiyon yapmıştım.demek neco beni keşfetti ve buldu forvete koydu Tahribatsporun ümit milli takımını da şampiyon yapacaz hep beraber..artık bokee ezer geçer ben gol atarım:D
-
olayı anlatim ben size:P
ben bigün niksiz in oyun şeyslerini çözmek için uraşırken bi stadın önünden geçiodum stadın adı 19 ocak stadı dı.
sordum kimin maçı diye.
kaybır weriyor ile mynetspor maç yapıomuş o zamanda burak_froyd mynette okey oynuomuş bunu mynet in admini keşfetmiş bi baktım ..
kaybır veriyor 2 - mynetspor 6
burak_Froyd 3 dene atmış o yüzden:P
ne keşfi amk ne keşfi:D:D
tuncaxxz la delichobanın hikayeside var;
bigün bu iki hipneyle basket oynarken futbol şeyslerine sahne oldum hadi çoban futboldan cakıo ileri hatta çok iyi işler yapar defanstan çıkar kafayı çakar:D
tuncaxxz da orta saha sağ dfans yardım eder gol atar çakar yapar :D
heyyt sıkıntı bastı amk -
Z-Sıçan bi siktir git ya :D
irc de yetmiyor gibi forumda da kafamizi sikme)) -
dostlar bende antepliyim de real_kurd gib ben de soracam anteple ne alaka:)))ama isterseniz buyrun hepinizi bekleriz şöyle güzel bi kebap yediririm size üstünede kadayıf ya da katmer offf ben bi mutfaa gidiym:)))))
-
taz onları boşver onlar uzak sen bana ısmarla cnm:D
hp31 olm beni niye defansa koydun ayrılamıon demi:D
ümüd milli oldum la çok sevindim:) -
ayırım bak hüpneş:D
ümüt müllü oldun gayrü:D bak burda müllü oldun :D -
nakamura kardeş sen nereliydin bu arada buyur gel başımın tacısın:))) wallai harbi söölüyom ha gel burda yemek bol:)))
-
antepliyim yaw:D sen ısmarlıycaksan geliym hemen yanına:D
-
rafıımın canı saolsun nerede ewiniz:)walla ha biz karataşta oturuyoz sizin ki ne tarafta
-
eee yapıomuyuz maçı.ahaha pic_boy abiyi forvete aldık doguhanı geriye çektik.
ahahah neyse güsel dashaqtı :))
sevgilerle :D
Toplam Hit: 5922 Toplam Mesaj: 56