TBT Heybeliada Buluşması Olay Yaratan Videolar
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
muhahaha yavşamakla ne alaka ? + hangi kıza yavşamısım sölermisin ?birisi cıksın desin bu bana yavşadı böle yaptı şöle yaptı kimin ne konuda ne yaptıgı belli genel camiadada yavsadıgım kız yoktur zaten yavsıcagım kızı iyi seçerim o zaten benim olur boşver onu sen :)
trendede gördük =)
-----------------------------Evet, bize başka anlatıp, tbt da başka yazma. Son olarakda döner yerken gizli platonik aşkını kaç kişiye söyledin hatırlatırım.
Bu arada, o trendeki kızın dövmesine baktım ben, dövmesini kalçasının üstüne yaptırdı diye olayı farklı yöne çekmeyelim lütfen, abartma küçüğüm :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
qaMbLer bunu yazdı:
muhahaha yavşamakla ne alaka ? + hangi kıza yavşamısım sölermisin ?birisi cıksın desin bu bana yavşadı böle yaptı şöle yaptı kimin ne konuda ne yaptıgı belli genel camiadada yavsadıgım kız yoktur zaten yavsıcagım kızı iyi seçerim o zaten benim olur boşver onu sen :)
trendede gördük =)
-----------------------------Evet, bize başka anlatıp, tbt da başka yazma. Son olarakda döner yerken gizli platonik aşkını kaç kişiye söyledin hatırlatırım.
Bu arada, o trendeki kızın dövmesine baktım ben, dövmesini kalçasının üstüne yaptırdı diye olayı farklı yöne çekmeyelim lütfen, abartma küçüğüm :)
-----------------------------gizli platonik aşkım mı ? varmıs abi yaw :) way ak :D
+ size ne anlattım abi ben ?
ne dedim forumda bütün müridelere yazılıyorum
alayı benim falan mı dedim ? konuyu en basta baska yere ceken sensin direk bel altı vurmaya calısıyosun
nedir bu döneklik tt netten mi bulastı ak :| xD
-
gene kimi astınız lan ağaca, hangi fidanı asdınız söyleyin :C
-
Mylitta bunu yazdı:
hersey ei güzelde benim videoyu kaldırsak :|
hoca senin videoyu indiriyom hemde happy hours muş :D -
Birol iskelede anlattığın şeylere bende şahitim :) Duyunca $oke oldum valla :B terbiyesiz insan seni insan müridesine kötü gözle bakarmı :F
-
snnyk bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
hoca senin videoyu indiriyom hemde happy hours muş :D
ya yolda$ yolda$ına yan gözle bakarmı:| -
Mylitta bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
hoca senin videoyu indiriyom hemde happy hours muş :D
ya yolda$ yolda$ına yan gözle bakarmı:|
:D bunun formati nasıl bi avi böle :)) açılmadı bsplayerde xvid midir nedir ? -
snnyk bunu yazdı:
:D bunun formati nasıl bi avi böle :)) açılmadı bsplayerde xvid midir nedir ?
Hoca gerek yok codec e bs ye :F izle http://www.metacafe.com/watch/1452786// burdan iştea :B -
snnyk bunu yazdı:
:D bunun formati nasıl bi avi böle :)) açılmadı bsplayerde xvid midir nedir ?
-----------------------------xvid formatında..
-
Bu Joga bonito videosunda yetenekli insan Nurky'nin paslaştığı müridimiz kimdir ya? çok merak ettim amk:| o da gayet yetenekli...