Tbt İcin Kücük Bir Tasarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

basit durmuyo güzel olmuş sadece 2 detay gözüme çarptı (ama gözüme bişey olmadı) biraz daha donuk sert olabilirdi renkler böyle gıcır gıcır duruyor birde kanın çizgileri biraz daha gerçekçi olabilirdi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:
    -----------------------------

Arka fon resminin fena olmayan güzelliğini malesef üstüne paint'te eklenmiş gibi(belkide gerçekten paint) duran, kenarlarındaki keskinlik oranı arka fona göre çok daha fazla olduğu için sırıtan AE logosu işi bok etmiş. Tahribat.com yazısı çok özensiz ve bir önceki yorumum onun içinde geçerli, gölge işin sıva kısmı zaten yorum bile yapmayacağım. Kan olsada olur olmasa da, nötr olmuş anlayacağın.

Genel puan: 3.8/10

eline alda yap ozaman paintmiş dalgamı gecion sen? :S

cin alinin mına koyam bana bişi olmasın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek

batucynic bunu yazdı:
    cok koyu ve cok dolu ! dısardan bakıldıgında insanın içini acacagına koyu renklerle insanı bogar ? yani siyah yerine turkuaz kırmızı yerine farklı bi acık renk kullanılabilinir ? emegine saglık yine güzel calısma ...

hajım zaten icim acık bi pozisyon degildi :D karamsarlık icinde anca bu kadar...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    CIZIRTI bunu yazdı:

basit durmuyo güzel olmuş sadece 2 detay gözüme çarptı (ama gözüme bişey olmadı) biraz daha donuk sert olabilirdi renkler böyle gıcır gıcır duruyor birde kanın çizgileri biraz daha gerçekçi olabilirdi.

yaparken oraya kan niyeti ile koydugumu sanmıorum o yuzden blood brushes kullanmadım sadece baska bir sekil vardı onu orada vivid ligt ile gomdum... kan kan kan dedi herkes bende kimseyi kırmadım :D kan olsun dedim :D kan olarak dusunmedigim icin benzememesi normal ama dimi? gozunu bi saglık ocagına gostert bence :)))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wassh bunu yazdı:
    Funky_Punky bunu yazdı:

Arka fon resminin fena olmayan güzelliğini malesef üstüne paint'te eklenmiş gibi(belkide gerçekten paint) duran, kenarlarındaki keskinlik oranı arka fona göre çok daha fazla olduğu için sırıtan AE logosu işi bok etmiş. Tahribat.com yazısı çok özensiz ve bir önceki yorumum onun içinde geçerli, gölge işin sıva kısmı zaten yorum bile yapmayacağım. Kan olsada olur olmasa da, nötr olmuş anlayacağın.

Genel puan: 3.8/10

eline alda yap ozaman paintmiş dalgamı gecion sen? :S

Önce yazılanları doğru oku, ondan sonra post at.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek
    wassh bunu yazdı:
    CIZIRTI bunu yazdı:

yaparken oraya kan niyeti ile koydugumu sanmıorum o yuzden blood brushes kullanmadım sadece baska bir sekil vardı onu orada vivid ligt ile gomdum... kan kan kan dedi herkes bende kimseyi kırmadım :D kan olsun dedim :D kan olarak dusunmedigim icin benzememesi normal ama dimi? gozunu bi saglık ocagına gostert bence :)))

çiçek desem o kırmızılığa göz doktoruna gitme tavsiyeni düşünürdüm ama kan gibi görünüyor bende kan dedim. peki kan değil diyosan ben bilmiyorum o kırmızılık neyi ifade ediyor orda (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wassh
    wassh's avatar
    Erkek
    CIZIRTI bunu yazdı:
    wassh bunu yazdı:
    CIZIRTI bunu yazdı:

çiçek desem o kırmızılığa göz doktoruna gitme tavsiyeni düşünürdüm ama kan gibi görünüyor bende kan dedim. peki kan değil diyosan ben bilmiyorum o kırmızılık neyi ifade ediyor orda (:

o anki ruh durumumu hatırlamıorum oraya ne gomdugumu hala cıkaramadım :) belki bir yaznın bir kac harfini koydum inan hatırlamıorum.... bi hatırlasam, psd sini sildim aklıma gelene kadar o kan gibi kalıcak :d

Toplam Hit: 3752 Toplam Mesaj: 28