TBT İçin Ufak Bir Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    Mi,llet sitenin yurtdışı hiti ne kadar bilmiyorum ama tbt programları sayyesinde mutlaka siteye giren yabancılar oluyordur. diyorum ki sitenin header a sağ tarafa ufak bi Turk bayragı koysak nasıl olur? yorumlarınızı bekliyrm hadi kolay gelsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Erkek
    bide altta cıkan sayfa rakamları üstte de olmalı rahat kullanım için

Herkes hoş bir seda duymak ister...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    İngiliz sitelerinde ingiliz bayrağımı varda bizimkinde türk bayrağı olsun hoca :)

Ucuz milliyetcilikle yok bizim işimiz...

Numaraların alta eklenmesinin sebebi, insanların en azından yukarıdan aşağıya gelene kadar konuyu okumalarını sağlamak zorlada olsa...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    pekü :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    1 türk bayragı 1 bozkurt 1 de hacker yazısı tamam :) alemin yeni heykırı belli olurdu :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    ne bozkurtu yaa türk bayrağına iğrençlik katan şeyler onlar

yok kurt koyuyolar yok bilmem neler. Türk bayrağı dediğin 1 Ay Bir Yıldız dan oluşur. ( BAYRAĞIMIZA İTİ KÖPEĞİ SEMBOLİZE ETMENİN NE ANLAMI WAR A.K ! )
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    it köpek dediğin şey bir milletin özgürlük semboludur!

Lafı uzatmayım sonra polemik olcak.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gerek yok abücüm herkes bu siteyi bilr ben bu dediginizi ilk tbt ye ye oldugumda dmeiştim holye söylemiştim ama anlattıklarıdna sora gerek yok demişti ebiz kimseye benzemeyiz içimizde miiliyetci olmayanlar bu vatanı sevmeyenlerde var sevenlerde avr herkes özgürdür burda ama fazla ileri gidilmedikce bencede ucuz şeylere gerek yok
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    it köpek neden özgürlük sembolu olsun aq. hayvanmıyız biz aq. daha düzgün bi simge neden seçilmesin (Bayrak için değil)?

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    sen it köpek diye düşünebilirsin ama Bozkurt İslamiyet öncesi Türk tarihinden beri biz Türklerin Bağımsızlık sembolü olup Bayraklarımızda yer almıştır , Atalarımız savaş esnasında düşmandan sayıca daha az olduklarını anladıkarı zaman kendilerini kurt gibi görüp onların düşmana saldırı planını örnek almışlardır Bkz.Kurt kapanı , Hilal taktiği vs. , ayrıca dünyada hayvanları simge olarak gören tek ırk biz değiliz , İran'lılar pars'ı ingilizler Aslan'ı Amerikalılar Beyaz başlı kartal'ı sembol olarak kullanırlar .. Bir dahakisinde yazmak istediğin şeyleri iyice bi mantık süzgecinden geçir öyle yaz sayın patavatsız dostum HolyDemon ...

dont think twice its all right
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    onların taktiğini kullanacaksın diye onların isim vs. lerini kullanamn gerekemez. konu sapıyo naşka bi platforda görüşmek dileğiyle... :P

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
Toplam Hit: 2097 Toplam Mesaj: 12