TBT İngiltere Müritleri.
-
Merhabalar.
Tahribatta İngiltere de Olan Müritler Vardı. 2 Yada 3 Kişi Olması Lazım. Msn Adresleri Felan Vardı Fakat Şuan Erişemiyorum. Nickleri de Tam Hatırlamıyorum. Eğer Bu Konu Altında Yada Özelden PM Atarlarsa Bir Tahribat İngiltere Buluşması Yapalım Diyorum :)
Saygılar. -
ash vardı galiba orda
gladio nicki
-
var bir kaç kişi daha da haber alamıyorum abi :|
-
İngiltere'de olursun da bir de aynı şehirde mi olacaksın o var. Umarım bir İngiltere çıkarması yaparsınız önünüzde tbt yazısıyla resimli :D
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
İngiltere'de olursun da bir de aynı şehirde mi olacaksın o var.
-----------------------------Londraya Hemen Hemen Her Şehirden Hızlı Tren Var Farketmez Trenle Giderik. Zati En Uzak Benimdir Diye Düşünüyorum. Bende Buluşma İçin Seve Seve Giderim Trenle.
-
enes bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------Londraya Hemen Hemen Her Şehirden Hızlı Tren Var Farketmez Trenle Giderik. Zati En Uzak Benimdir Diye Düşünüyorum. Bende Buluşma İçin Seve Seve Giderim Trenle.
-----------------------------sonunda gele bildin hea :) hadi hayirli ugurlu olsun... hangi bolgedesin hangi okuldasin ?
-
patron_38 bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------sonunda gele bildin hea :) hadi hayirli ugurlu olsun... hangi bolgedesin hangi okuldasin ?
Sen nerelerdesin hocam :) Bournemouth Bölgesinde Bournemouth Üniversitesindeyim :) -
enes bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
Sen nerelerdesin hocam :) Bournemouth Bölgesinde Bournemouth Üniversitesindeyim :)
-----------------------------london eltham place cok uzagiz birbirimize ama hafta ici arkadaslarla bournemouth a gezmeye gelebiliri:)... bu arada guzel yer secmisin ...
-
Şehir Sakin İnsanları İyi Londraya Görede Ehh Ucuz (: Valla Beklerim. Olmadı Diğer Arkadaşlarıda Toplim Hafta Sonu Londra Çıkarması Yapalım :)
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------Şehir Sakin İnsanları İyi Londraya Görede Ehh Ucuz (: Valla Beklerim. Olmadı Diğer Arkadaşlarıda Toplim Hafta Sonu Londra Çıkarması Yapalım :)
olur hacim niye omasin:) haberlesiriz -
patron_38 bunu yazdı:
enes bunu yazdı:
Şehir Sakin İnsanları İyi Londraya Görede Ehh Ucuz (: Valla Beklerim. Olmadı Diğer Arkadaşlarıda Toplim Hafta Sonu Londra Çıkarması Yapalım :)
olur hacim niye omasin:) haberlesiriz
-----------------------------mutlaka yav :)