Tbt İş Arıyorum Kimya / Kimyager / Laboratuvar / Hastanelerin Laboratuvarları
-
Arkadaşlar evde kafayı yedim yiyeceğim.
Bizden büyük abilerimiz var firmalarda çalışan. Belki o firmaların birinde kimyager arıyorlardır diye bide size sorayım dedim.
İşsizlik büyük zanaatmış evden bi problemim yok ama hergün aynı şeyler içten içe karamsarlığa giriyorum.
Bir gün fena patlayacağım kendi kendime,
Referans bile olun demiyorum sadece şunu yazın bizim firmada bu alanda bi eleman eksiği var yazmanız yeterli olacaktır.
ben kıçımı yırtarım yine uğraşırım...
İstanbul,Kocaeli,Gebze,Sakarya bu illerde çalışabilirim
-
nerde hangi bolumde okudun abi ? iş alanı az mi?
du aralar tercih yapıyorum da
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Herkesin derdi farklı tabi :) keşke p.m den ulaşsaydın..
Celal Bayar üniversitesi kimya okudum kardeşim.
Çevren varsa iş alanı bi ton ilaç firmasına girersen 1,50 dan aşşa girmezsin, Boya sanayide öyle.
Okuması zordur.
-
dostum şurayı bi incele
http://www.basf.com.tr/ecp3/Turkey/en/
-
obie bunu yazdı:
dostum şurayı bi incele
http://www.basf.com.tr/ecp3/Turkey/en/
-----------------------------Çok sağol kardeşim bir umut işte mail attım cv mi,
Sıyıracam site bile kodlayamaz duruma geldim :((
Bi mum yaksanız ben ışığa kadar gideceğim.
Saygılarımla desteklerinizi hala bekliyorum
-
Zxone bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------Herkesin derdi farklı tabi :) keşke p.m den ulaşsaydın..
Celal Bayar üniversitesi kimya okudum kardeşim.
Çevren varsa iş alanı bi ton ilaç firmasına girersen 1,50 dan aşşa girmezsin, Boya sanayide öyle.
Okuması zordur.
-----------------------------diğer müritlerde merak etmiştir diye şeyettim hocam :D
çevrem yok valla :D
-
kardeşim açıklayacağım birazdan konu up olsun bide
-
kariyer.net ws başwurdun mu ?? yani ilanları incelemediysen en azından o şekilde de yardım edelim
-
irwa bunu yazdı:
kariyer.net ws başwurdun mu ?? yani ilanları incelemediysen en azından o şekilde de yardım edelim
-----------------------------Sürekli bakıyorum :) ama malesef torpilin yoksa hiç birşeysin sadece bu kadar :)
-
kariyer.net gibi sitelerden başvuru yap ama birde atla git şirketlere ben iş başvurusunda bulunacaktım de biraz girişimci ol ozaman şansın daha yüksek olur.
-
xeren bunu yazdı:
kariyer.net gibi sitelerden başvuru yap ama birde atla git şirketlere ben iş başvurusunda bulunacaktım de biraz girişimci ol ozaman şansın daha yüksek olur.
-----------------------------Güvenlik izin veriyo sanki onlarada bi ayar oluyorum bazen hoş onlarda yukarısı ne derse yapıyo ama biliyorum
öle şerefsizler varki sana bakıyorlar tipini beğenmiyorlar cv bırakamazsınız diyolar ...
Görüşme yok diyorlar :S da diyorlar...
Yani böle adamlarda var hala destek bekliyorum...