TBT Isparta Buluşması
-
Hacılar forumda pek Isparta'dan olan mürid göremedim.Hem tanışmak adına hem kaynaşmak adına Ispartalı müridlerle buluşup tanışıp kaynaşabiliriz.Ispartlaı olanlar yazsın çizsin şimdilik Krypt ten başka tanıdık yok :D
-
ulan kimse yok mu ıspartadan ????
-
bekle biraz bu arada millet samsundan özendi sen pazar gününü resimlerini takip et
-
zuhha samsundan mı özendi istanbuldan mı |:
-
Nedir bu buluşma gazı :D Isparta'dan fazla adam çıkmaz ama Antalya, Isparta, Burdur vs. karışık bir buluşma olabilir. Benim bildiğimde bir sen varsın bir de CaPTiXX hoca var Isparta'da okuyan, yaz okuluna gelicem diyordu.
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------
bekle biraz bu arada millet samsundan özendi sen pazar gününü resimlerini takip et
-----------------------------Özenme meselesi değil hocam benim konuyu açma amacım ıspartada buluşmadan çok Isparta'lı olan mürid'leri tanımak.Ama pek yok gibi görünüyor :).İşi özenme olarak değerlendirmen yanlış olur yanii.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
bak bakim açılan konulara kimin buluşma konus açıldıktan sonra patladı -
azizsenel55 bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
bak bakim açılan konulara kimin buluşma konus açıldıktan sonra patladı
-----------------------------şak şak şak aferin süpersiniz,siz buluşma yaptınız ben de özendim Allah'ım ben de buluşma yapmazsam çatlarım dedim hemen buluşma ayarlıyayım dedim.Hey Allah'ım yarabbim
-
reis isabet oldu bende tatil için eğirdire gelmiştim istersen gel tanışırız :D
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------reis isabet oldu bende tatil için eğirdire gelmiştim istersen gel tanışırız :D
-----------------------------Hoca merak ettim nerden geldin Eğirdir'e ?
-
istanbuldan :D