TBT İstanbul - Avcılar Buluşması 31.07.2011
-
Resim yokmu ?
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------
Resim yokmu ?
-----------------------------resimler nazide
-
yaklaşık 48 saattir uykusuzum ama gene çok güzel bi gün geçti ,)
-
irwaaaaaaa ahin tuttu eve zor yetistim; ramazan baslamadan top patladi diye de butun mahalleyi uyandirdim
-
Beklediğimden güzel geçti. Herkeze geldiği için teşekkürler. Resimleri herkeze ulaştırmam sorunlu olacak. Herkeze ulaştırabilirim diyen varsa irtibata geçelim.
Edit: Tamam zip'liyorum. -
NaZi_ bunu yazdı:
Beklediğimden güzel geçti. Herkeze geldiği için teşekkürler. Resimleri herkeze ulaştırmam sorunlu olacak. Herkeze ulaştırabilirim diyen varsa irtibata geçelim.
-----------------------------Ziple hotfile'a at; burdan linkini ver
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Konuya koysana oğlum
-
rakkoc bunu yazdı:
irwaaaaaaa ahin tuttu eve zor yetistim; ramazan baslamadan top patladi diye de butun mahalleyi uyandirdim
-----------------------------tutar tabi :D senn we bayramın yanlış yola sapmasından az daha altıma ediodum :D mahalleli kowalasa ya seni bizde rahat etsek :D
-
fotolar nerde?
-
Resimler geldi :) Fakat nargile içilen mekanda kamera ile foto çekilmemiş. Anlayacağınız, pizza yediğimiz yerdeki fotolar cep telefonlarında. Çeken arkadaşlar burada paylaşırlarsa sevinirim.
http://hotfile.com/dl/125538591/0f825f2/TBT-Avclar_bulumas.rar.html (Kamera fotoğrafları yüksek çözünürlükte çektiği için boyutu büyük oldu.)