TBT İstanbul - "Son İftar" Bulu$Ması (11.10.2007)
-
Geçen seferki İftar bulu$ması fena sarmı$tı :D Herkes bi daha bi daha bi daha diiodu yapcaktıkta Araya cebit girdi kala kala son güne kaldık yine ;P Valla çok acele alınan bi karar dün msnden 3-5 kişinn dürtüklemesi sonucu ramazan bitmeden bi iftar bulu$ması yapalım fln die tutturdular öle bi konu açalım dedik :D gelen gelir. Umarım geçen seferki gibi "martı eti"nden yapılmı$ tavuk döner yemeyiz :/
A$$aki posta Saat v mekan ı yazıorum Bide gelecek vatanda$ları gelmek istedikçe editleyip dururuz :P -
Saat 18:15 gibi Eminönün deki Yenii Camii de olunuz :P ( geçen seferki iftar muhabbetinde bulu$tuumuz yer)
Gelenler
Excalibur
Reflex
Pit10din
dunyahali
Durqrimast
Protesto
PlatypuS
cagdas
LostDream
raamlis
Chaoser
Fistandantilus
Dead_Bodies -
tahribat iftar buluşması? :))) neyse ist de olsaydım mutlaka gelirdim..
-
eminönümü ıhh be olm çok uzak belki gelirim benide yaz ama yanına not ekle belirsiz diye :P:)
-
niyetsiz gelmeyin abi bi zahmet :D
-
bencede herkes niyetli gelsin aga....bide yarın gelmm için paraya ihtiyacm var galiba :D
-
''b'' küçük harf olcak hojam :D
-
byburak bunu yazdı:
-----------------------------eminönümü ıhh be olm çok uzak belki gelirim benide yaz ama yanına not ekle belirsiz diye :P:)
-----------------------------
Nerden gelecexin? Anadolu yakasındaysan Kolay bi vapurluk i$in var Emirreis e fln ula$amadım daha :P Oda gelir in$ onsuz olmaz :D -
tmm şimcik oldu eyw :) bu arada k.çekmecede oturuyorum uzak kalıyo bakıcaz artık gelmeye çalışcam..
-
bende warmışım ne güsel o zman saat 2 de taksimde e:
-
beyler hiç biri samsunun kinin yerini tutamaz tam bi harikadyı
ahada link bakın resimlere
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=samsun&folderid=48016