TBT İstanbul 11 Eylül Buluşması
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Haydin yarın görüşürüz :)
----------------------------- -
SyspioniC bunu yazdı:
ulan o kadar kişiyle telefonlaştım, tamam yazıyom konuya dediler kimse yazmamış. ipneler ya :F
neyse liste güncel.
-----------------------------Abi benm gelememe ihtimalim dogdu; bana araba carpmisti biliyorsundur faceden filan; doktor 45gun rapor verdiler ise gitmiyim die. anne benim daireye tasindi. anneyi cekiyorum basimda birde salmiyor disariya beni cocuk gibi.
-
rakkoc bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
ulan o kadar kişiyle telefonlaştım, tamam yazıyom konuya dediler kimse yazmamış. ipneler ya :F
neyse liste güncel.
-----------------------------Abi benm gelememe ihtimalim dogdu; bana araba carpmisti biliyorsundur faceden filan; doktor 45gun rapor verdiler ise gitmiyim die. anne benim daireye tasindi. anneyi cekiyorum basimda birde salmiyor disariya beni cocuk gibi.
-----------------------------hadi ya :|
tekrar geçmiş olsun sana abi :|
listeye belki diyorum o zaman. yarın akşam telefonlarışız gerekirse
-
hacım istanbuldaki son günlerim diyodum daha da erken gitmem gerekti yarın akşam gidicem ve malesef gelemicem uğraştırdık kusura bakma :|
-
bende geliyorum bensiz buluşmamı olurmuş canım :Q
-
Fotoları bekliyoruz,
-
ali ben gelemiyeceğim malesef kardeşim. bu akşamki halısaha maçında kas çekilmesi mi ne oldu bilmiyorum dizim çok kötü yürürken tek liyorum. istanbul işi yattı. kusura kalmayın inş başka sefere görüşürüz. sabaha geçerse yürürsem normal adım karar değişir ama şu an olumsuz durumdayım buz koydum bakalım ısınmadan bi daha top oynayanın ta amk.
-
KGD bunu yazdı:
hacım istanbuldaki son günlerim diyodum daha da erken gitmem gerekti yarın akşam gidicem ve malesef gelemicem uğraştırdık kusura bakma :|
-----------------------------sağlık olsun :|
Hna bunu yazdı:
-----------------------------bende geliyorum bensiz buluşmamı olurmuş canım :Q
baracuda nerde lan ?
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
Fotoları bekliyoruz
dur abi bi buluşalım :D
kaygusuz bunu yazdı:
ali ben gelemiyeceğim malesef kardeşim. bu akşamki halısaha maçında kas çekilmesi mi ne oldu bilmiyorum dizim çok kötü yürürken tek liyorum. istanbul işi yattı. kusura kalmayın inş başka sefere görüşürüz. sabaha geçerse yürürsem normal adım karar değişir ama şu an olumsuz durumdayım buz koydum bakalım ısınmadan bi daha top oynayanın ta amk
-----------------------------geçmiş olsun hocam. kısmet :|
-
evden çıkmak zor geliyor :D ayrıca öuyle bir üşengeçlik ki traş olmak bile çok zor geliyor :D
gücaaaann ipnesi için gelirdim :P