TBT-İstanbul Bulu$Ması -22.03.2009
-
Gençlik bu hafta buluşma olmaz, bir çok kişi müsait değil. Ben ilerleyen tarihlerde güzel bir organizasyon yapacağım. Exca ipnesine güvenmeyin, son bulusmalarda hep satışlardaydı...
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------yarın 1 milyon kişi olur en az. akp chp mitingleri var. başka partilerin de vardı yanlş hatırlamıyosm. güzergahlar çakışıyor gidiş gelişte. bugün bile zeytinburnu karmakarşıktı. pkkcılar gelmiş :D yarın işllh olaysız bi gün olur
-----------------------------Az kalmıştı. eğer bi 10 dk daha beni orda bekletselerdi. inip sövecektim. 2 saat trafıkte kaldım. o ipnelerin yüzünden.
Konuya girmişken eğer zamanı denk gelirse bende gelmek istiyorum
-
HolygaN bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------yarın 1 milyon kişi olur en az. akp chp mitingleri var. başka partilerin de vardı yanlş hatırlamıyosm. güzergahlar çakışıyor gidiş gelişte. bugün bile zeytinburnu karmakarşıktı. pkkcılar gelmiş :D yarın işllh olaysız bi gün olur
-----------------------------Az kalmıştı. eğer bi 10 dk daha beni orda bekletselerdi. inip sövecektim. 2 saat trafıkte kaldım. o ipnelerin yüzünden.
Konuya girmişken eğer zamanı denk gelirse bende gelmek istiyorum
-----------------------------sormayın abi ya zeytinburnundan bakırköye 1saatte gittim pezevenkler yüzünden her tarafa doluşmuşlar
polisler desen ayrı dert her köşe başında gbt mi ne zıkkım alıolar
-
bende gelirim
-
az beni bekleyin,bi gün gelicem : )
-
28-29 martta yaparsanız gelemem, benim gibi bazı insanlar oy vermeye nüfus kaydı olan memlekete gidecek olabilir. halbuki 2 sene önce aldırdım kütüğü buraya ama ...
katılımın yüksek olması için bir ay önceden , pazar günü akşam/ öğleden sonraya yani hemen herkesin boşboş evinde oturup eşini dostunu görmeyeceği saate buluşma atamak lazım. haftaiçi ztn olmaz.