Tbt İstanbul Buluşması [02.11.2008]Zaman Ve Mekan Belirlendi
-
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
eet uzun zamandır buluşmuyorduk..hem genel anlamda bu cevrenin birbirini tanımasının gerekli oldugundan hemde buluşma tanışma anlamında birşeyler yapalım dedik..
evet esenyurt-bahçeşehir -avcılar-b.çekmece civarı oturan arkadaşları bekleriz..mekan şuan için belli deil..buluşma günü yaklaşıncaya kadar karar verilecektir..
-----------------------------
demek esenyurt-bahçeşehir -avcılar-b.çekmece vs bu civar öylemi kardeşliğim yazmışem kenara dışla bizi tabi sakaryadna tek kaldık ya anasını satayımDipNotŞeysi: Head hacı gelebilirmiyim bilemiyorum ama olursa gelmeye çalışırım buradna haberdar ederim ben snei pm le özledim laaa hepicinizi
-----------------------------gel abi estafrullah beklerim..
-
beylikdüzündeyim bende gelirim inş.
-
aa hacı cok iyi oldu la bu gelebılırım buyuk ıhtımale gelırsem lordvader bijini de geeturrcem
ayın 2 sı bekle olm gelıorum
bu arada bakırkoy bahcelıevlerden gelcekler bı yerde bulusup gıdek olm yazın burya
-
jiggaaa :) cebitten sonra 2 ci buluşma %99.5 gelebilirim yalnız yolu bilmiorum :S eyüpte oturuyorum nasıl gelebilirim....
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------jiggaaa :) cebitten sonra 2 ci buluşma %99.5 gelebilirim yalnız yolu bilmiorum :S eyüpte oturuyorum nasıl gelebilirim....
-----------------------------edirnekapı metrobüs + avcılar + esenyurt ^^
-
şimdi anladığım kadarıyla edirnekapıdan avcılar metrobüsüne binicem son durakta inicem sonra esenyutra binicem ve yine son durakta inicem ölemi peki siznle nerde buluşucaz
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------şimdi anladığım kadarıyla edirnekapıdan avcılar metrobüsüne binicem son durakta inicem sonra esenyutra binicem ve yine son durakta inicem ölemi peki siznle nerde buluşucaz
-----------------------------avcılarla esenyurt yakın zaten hocam metrobüsden indinmi bin bi esenyurt minibüslerine 10 dk ordasın
mekan daha belli değil headbanger'e kalmış :) avcılardada güzel olur bence..
-
evet avcılar olsun daha kolay akarım avcılara ben :D
ha bide konuyu head ın açtıgı belli :D baksanıza başlığa
... Buluışması .. gashdgask :D
-
abi karıştırmayın buluşması yazcaktım işte anlayana :D
-
İşim olmazsa geliyorum..