TBT İstanbul Buluşması Hazırlığı
-
3 Temmuz pazar günü büyükada ya ıtırazı olan var mı ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------10'u olursa bende gelirim . Maaşı almış olarak hemde .
-
bende gelcem kardeşimle beraber ne zaman kesinleşirse h.sonu olsun bizde gelelim
-
SyspioniC bunu yazdı:
hocam senin etkinlik 19 unda değilmiydi :|
buluşmayı tartışalım diye konuyu açtım. genel kanı adayı istemiyosa başka bişi de yapabiliriz.
belgrad ormanı vb piknik alanlarına gidebilirz. önerisi olan söylesin. o olmaz bu olmaz diyip kestirip atmayın.
tarih olarak pazar değil de cumartesi olursa kimler gelemez? hafta içi olursa kimler gelemez?
-----------------------------25 indeydi hocam :S(
-
@byshadoww
3 üne aldım ben hocam.
SyspioniC bunu yazdı:
----------------------------- -
3ünde buluşuyoruz o halde
-
9'unda benim toefl var cumartesi. :(
-
İstanbul buluşmalarına hep gelirim diyorum ama gelemeiyorum artık bakalım hayırlısı tarih bi kesinleşsinde bakarız.
Güzel bir yer biliyorum mangal filan için ama araba şart orası için güzel olurdu gidilseydi hem pek fazla kişi bilmiyor orayı hemde göl var güzel balık çıkıyor balık tutmakda ayrı bir eğlence olurdu taze balıkta olurdu menümüzde.
Adayı pek sevmesemde en uygunu gibi görünüyor 2 yakadanda ulaşım kolay tabi bir okadarda öldürücü ulaşım o sıcakta:)
Hafta sonu ada için deniz otobüsü en ideal ulaşım yöntemi bence yoksa sabahları vapur kuyruğunda kavgalar filan o sıcakta hiç çekilmiyor.Geçen yıl 6milyondu sanırım bilet ama o paraya değiyor:)