TBT İstanbul-Taksim Buluşması [ 11.05.2008]
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------bundan sonra cebit hariç hiç bi bulusmaya gelmicem :B
-----------------------------sana sadece bir kaç şey diyecem
1) sence o buluşmada direk bulamayacakmıyız yoksa her tarafda daha kalıncana direk varmıydı banamı öyle geliyor
2) sence orada bizi kim durduracak dayı karışmaz murat abi bir ihtimal ama küçük bir ihtimal
3) Büyüklerden Antitiki yada rene hocada araya gireceğini düşünmüyorum senlen kaynaşıcaz en nihayetinde
4) unutma evlere servisimizde mevcut olmak üzere son ayarlamalar hazırlıyoruz ekip tamam bende seyyar direk hazırlıyorum
5) bunları fazlada ciddiye alma makara unsuru tehdit felan içermez bilgine ama bu yapmıyacağız anlamınada gelmiyor
-
serdar abi cosdurmuş burayı ya fazla söze gerek yok ama sölim :D unutma :D cebitte herkeze her bünyeye uygun direk bulunur :| hatta grup bile yaparız orda :|
-
bu arada cebit ne zaman açılıyordu lan :/
özlem le bekliyorum cebiti bu seer bende cebitte yim inşallah
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
serdar abi cosdurmuş burayı ya fazla söze gerek yok ama sölim :D unutma :D cebitte herkeze her bünyeye uygun direk bulunur :| hatta grup bile yaparız orda :|
hayırdır len yoksa alışkanlık yaptıda tadı damağındamı kaldı sen canını sıkma canim biz seni cebitte tüm direklere geçiririz -
corelsnake bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
hayırdır len yoksa alışkanlık yaptıda tadı damağındamı kaldı sen canını sıkma canim biz seni cebitte tüm direklere geçiririz
:| -
corelsnake bunu yazdı:
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------bundan sonra cebit hariç hiç bi bulusmaya gelmicem :B
-----------------------------sana sadece bir kaç şey diyecem
1) sence o buluşmada direk bulamayacakmıyız yoksa her tarafda daha kalıncana direk varmıydı banamı öyle geliyor
2) sence orada bizi kim durduracak dayı karışmaz murat abi bir ihtimal ama küçük bir ihtimal
3) Büyüklerden Antitiki yada rene hocada araya gireceğini düşünmüyorum senlen kaynaşıcaz en nihayetinde
4) unutma evlere servisimizde mevcut olmak üzere son ayarlamalar hazırlıyoruz ekip tamam bende seyyar direk hazırlıyorum
5) bunları fazlada ciddiye alma makara unsuru tehdit felan içermez bilgine ama bu yapmıyacağız anlamınada gelmiyor
türkiyeyi terk ediyorum :D
o direkleri güchan almadan bende almam :D -
abi o bu deilde kova muhabeti manyakdı :D :D 1 de yapımınıda göstermişdik resimlerde :F
-
Canm ben x Tahribat Taxim bulu$masında direkle ili$kiye girdim bi giren bi daha girmez kuralı var :B aslında dayı-enis-ben ortak karar aldık bi gün biri $ehit olacak bu direk olayları yüzünden diede. arkada$ bize sormadan konu açtığından katli vacipti anında mahkeme kuruldu v cezası yüzlerce insann gözü önünde verildi :|
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------ja güzeldi
ama 13 ya$ındaki bi velet yüzünden içemedik :|
enis adam bana :F yaş bile sormadı omu götünün kaşıntısı ::D senin kimliğe + surata bakınca bsg tutmuyo yaşın dedi sittirledi aq seni :D daha ne konuşuon sen yawşak -
Protesto bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------ja güzeldi
ama 13 ya$ındaki bi velet yüzünden içemedik :|
enis adam bana :F yaş bile sormadı omu götünün kaşıntısı ::D senin kimliğe + surata bakınca bsg tutmuyo yaşın dedi sittirledi aq seni :D daha ne konuşuon sen yawşak
la sen simdi 13 yasında deilmisin ?