TBT İzmir İftar Buluşması
-
mutevazı bır yer olursa olur hılton bızı bozar +
-
ne zaman yapıyoruz tarihe göre gelebilirim :) aynen hacım hilton bozar iftar çadırı rulaz
-
duruma göre gelirim hilton uyar
-
up .
hocam konuyu da gizli hale getirsek.
-
@mods konuyu gızlı hale getırırseniz güzel olur
@amele_2 gelırım dıyen elemanların adını yazarsan yada mesaj kısmını bana devredersen sevınırım almamısım m2. mesajı
10 kısı fılan gelecegız ozaman bıraz daha bekleyelım kalabalık oldugumuz kadar olalım.Gelmek ısteyıpte gercekten maddı durumdan dolayı gelemem dıyen ben arkadas olursa bana pm den atsın
-
gelirdim de zaman sıkıntım var :) onun da çaresi yok malesf :(
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------ne zaman yapıyoruz tarihe göre gelebilirim :) aynen hacım hilton bozar iftar çadırı rulaz
-----------------------------
Beraber giderik buro.hilton iyidir iyi :-$ -
yer ve zaman söyleyin bende geliyorum. Ama iftar olursa gelirim. Çünkü sabah buluşamlarına gelemiyorum işten dolayı. ama dediğim gibi iftar buluşması olursa mutlaka ve mutlaka gelirim
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------yer ve zaman söyleyin bende geliyorum. Ama iftar olursa gelirim. Çünkü sabah buluşamlarına gelemiyorum işten dolayı. ama dediğim gibi iftar buluşması olursa mutlaka ve mutlaka gelirim
-----------------------------
iftar yaparız hocam duruma goren ısteyen olursa bı mekana oturup bırer kadeh bırseylerde atabılırız oruclu olmayan arkadaslarda gelebılır -
Direk buluşma saati , yeri , günü verin uyanlar gelir ya da herkese uyması için düzenleme yapılır. Bir de hilton nedir yahu siz ekmeği getirin soğanlar benden :).