TBT Kayseri Bulusmasi
-
arkadaşlar bi aksilik olmazsa 25 Ekim PAZAR günü kayseri ve ilçelerindeki müridlerin katılımı ile bi buluşma tanışma ve kaynaşma düşüncemiz var tam yer ve saat cuma günü katılımcıların sayıyısına göre bildirilecektir.Katılacak arkadaşlar lütfen belirtsin muhtemelen cuma günü yine nasıl bir etkinlik yapılacağına karar verilecek teşekkürler....
-
Hocam bi kuralları okursan iyi olur bundan sonra konu acarken...
-
evet Kayseri den kimse yok mu arkadaşlar ? 25 ekim pazar buluimasına katılacak
-
Nere gtti o kadar Kayserili :) Karamanlı bile gelcek haydi xD digitalmind banlı gelir o gerisinin gormesi lazm tam olsun olmuşken dimi
-
ben varım da çarşamba günü sınavım var gelemem malesef. geçen sene buluşmuştuk da 3 kişiydik sadece umarım bu sene de öyle olmaz. 1 hafta erteleyebilrsek ben de gelebilirm
-
kaç gibi kaça kadar olacak kardeşime bakıyom şimdi onu memlekete gönderip gelebilirim
-
arkadaşlar 25 ekim pazar bulaşacagız almerin önünde toplanır sonrada beştepeler mi talas mı olur bişeyler yaparız....
-
saat kaç gibii
-
konu başlıgı olmamış 2. geleneksel tbt kayseri buluşamaması olarak açacaktın 1.buluşmada mmt scryhım ben buluşmuştuk bakalım 3 kişi olan rekorumuzu kırabilcekmisiniz :D
-
Elbett bir günn, buluşaacağızz.. Yarın olmucak galiba 1 hafta ertelersek ulaşırız herkese :)
-
Hacı abiler bende gelirim fakat fazla duramam... bi çay içerim sizle az sohbet edip giderim. çünkü erkilette çok önemli işimiz var pazar sabah 8 den gece 12 ye kadar kablo çekicez zaten eleman kıtlığı çekiyoz.. neyse 1 saat durur yanınızda giderim, böylece siz abilerimi tanımış olurum. Vukuat abime ayrı selamlar :) bu aksam kesin karar alalım ben nete giremezsem bana pm ile buluşma saatini haber edin tamam
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 18