Tbt Müridleri İçin Film Arşivi
-
bu akşaö ölü gelinle simsonları izleyim yani geece yarısı demek istedimmmm :P
-
Bay Gizemli ...!
verdiğin filmler güzel hoş ta fakat dediğimi tekrarlıyorum filmlerinin çoğu rar şifreli filmleri veriyorsun madem şifrelerinide ver. nerdeyse tüm filmlerini indirdim yarıdan fazlasının rar şifresi yokk. yazık değilmi bize indir indir beş para etmesin.
( Hırsız-Eight Below-Şanslı Slevin) filmlerinin rar şifresini verirmisin.
-
www.sinirsizpaylasim.com şifreler genelde bu kardeş yinecde bulamassan şifresini bulmak istediğini
23120344/Slevin.part1 örneğin bu şekilde arat googlede bürsürü sitede bulursun zaten elbet birinde şifreyide wermişlerdir
-
Bay Gizemli ...!
verdiğin filmler güzel hoş ta fakat dediğimi tekrarlıyorum filmlerinin çoğu rar şifreli filmleri veriyorsun madem şifrelerinide ver. nerdeyse tüm filmlerini indirdim yarıdan fazlasının rar şifresi yokk. yazık değilmi bize indir indir beş para etmesin.
( Hırsız-Eight Below-Şanslı Slevin) filmlerinin rar şifresini verirmisin.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
hocam konuyu yeni gördüm , pm atabilirdin sana yardımcı olurdum + adam olda geL şifre felan bilmiyomm git kendin buL...
biraz saygılı olmayı öğrenn en azından -
Sen önce adam ol By gizemli adam gibi konuş. Burada kimse kimsenin adamlığına laf edemez. 25 gb rapid de premium kotan dolmuş olsaydı sende böyle sitemli konuşurdun. Hadi eyvallah
-
Arkadaşlar hiç olmuo böle konuşmalar. Biraz daha anlayışlı ve saygılı olunabilir. Gizemli arkadaşımızda bugüne kadar gayet güzel paylaşımlarda bulundu ve inan senin kızdığın şekilde bi insan deil. Pek forumlara yorum yapmasamda gizemli kardeşim belki istemediği bi laf kullanmış olabilir ama sende onun dediği gibi daha düzgün bi uslüpla isteyebilirdin ki o kesinlikle seni cvpsız bırakmaz ve maduriyetini giderdi.
Neyse daha sakin ve anlayışlı olmalıyız. Şunun şurasında burda okadar güzel şeyler paylaşılıo. -
Sen önce adam ol By gizemli adam gibi konuş. Burada kimse kimsenin adamlığına laf edemez. 25 gb rapid de premium kotan dolmuş olsaydı sende böyle sitemli konuşurdun. Hadi eyvallah
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hırsız : www.tr-share.com Eight Below : www.cithiz.com Şanslı Slevin : www.sinirsizpaylasim.com
Eyw. Bizden -
Eyvallah gizemli eline sağlık. Aslında kızarak falanda yazmadım. Öyle algılanmış olabilir. İnanın bütün filmleri indirdim artık tam meyvesini toplayacaksın bölümüne gelince şok şok şifre isteyince insan duygusal olarak biraz tepki gösterebiliyor. Sürçi lisan ettiysek affola.