Tbt Müridlerinden 2 Bilgisayar 2 Yazıcı Alınacak
-
mkyb bunu yazdı
Monitör olarak şuan en iyisi bu : https://www.hepsiburada.com/samsung-lc24fg73fqmxuf-23-5-1ms-display-2xhdmi-freesync-full-hd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000BHRTV
Biraz daha zorlayıp bunu al derim.
abi bu monitorun aynisi istanbulda ki evimde vardi. kibris a taşımadım bile. o kadar memnun değildim.
20+ inc ekranlarda çözünürlük fullHd cok düşük kalıyor. bence en az 4K olması gerekiyor. Yoksa pixel pixel DPI sorunu görüyorum.
-
SaviorAngel bunu yazdı
0 olarak
i5 işlemci
en az 2.8 ghz
ddr 16 gb
anakart
500 gb hdd
2 gb ekran kartı
21.5 monitör full hd 1920*1080
kasa
mouse
klavye
dvdrw
windows 10
ofis programları
120 gb ssd
alınacak
0 olarak fatura keserek yardımcı olan mürid varsa alım yapmak istiyorum
adamın bana çektiği toplam fiyat 4600 kdv dahil
Hocam bilgisayar ile ilgili fiyat yollarım fatura da kesilir ama yazıcı ne için olacak. A4 siyah beyaz basit bir yazıcı mı all-in-one gibi birşey mi yoksa nokta vuruşlu mu? dvd rw boş ver kullanılmayacak bir donanım artık günümüzde.
Edit: Sen boşver bu donanımları asıl olarak neye ihtiyacın var onu yaz ona göre çözüm bulalım. 100 tane sekme açıp sekmeler arasında gezmeyeceksen 16gb ram gereksiz olur.
-
interfector bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
0 olarak
i5 işlemci
en az 2.8 ghz
ddr 16 gb
anakart
500 gb hdd
2 gb ekran kartı
21.5 monitör full hd 1920*1080
kasa
mouse
klavye
dvdrw
windows 10
ofis programları
120 gb ssd
alınacak
0 olarak fatura keserek yardımcı olan mürid varsa alım yapmak istiyorum
adamın bana çektiği toplam fiyat 4600 kdv dahil
Hocam bilgisayar ile ilgili fiyat yollarım fatura da kesilir ama yazıcı ne için olacak. A4 siyah beyaz basit bir yazıcı mı all-in-one gibi birşey mi yoksa nokta vuruşlu mu? dvd rw boş ver kullanılmayacak bir donanım artık günümüzde.
hocam 2 pc bir tanesinin monitör+klavye yazıcı dahil diğerinde değil
1 adet lazer yazıcı bir adet oki 3320 nokta vuruşlu yazıcı alınacak fiyat olarak tüm teklifini iletirsen uygun görürsek hemen sipariş geçeriz aklımızda bir fiyat var ona yakın teklif bekliyoruz