TBT Müridlerinden Piyango Vuranlar.
-
diğer bilette mersinede büyük ikramiye cıktı kim bilir belkide o benimdir :P
-
bulutbey bunu yazdı:
-----------------------------
italyan bunu yazdı:
-----------------------------Axi leyn Bulutbey'i öldürdün mü ciddi ciddi :| Arkadaşlar bulutla ortak bilet aldık . bulutu öldürene 3 bin YTL veriyorum.
Kolay gelsin...
parayı akp ye bağışlayacam olum :) malum belediye seçimleri yaklaşıyo :D ( 1 koy 3 al olayı ama ben 1 koyarsam 10 isterim :C )
bana 100 bin ytl çıktı çeyrek bilete 25 bin ytl
http://img530.imageshack.us/img530/8500/4332674ur7.png
way ipne way :| way ballı way :| bilet almaya giderken bal mı sürdün ak şansa bak biz iddadan tek maca yatalım adama gitsin 25 bin lira cıktın :)
kanka naber :P
edit : artık shooterdaki tüfekden alırsın bitane :) veya adam gibi havalı tüfek :P -
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------milli piyangonun bu sene yılbaşı dalgasına sizden düdüklediği toplam para 250 trilyon
toplam dağıttığı ikramiye 25 trilyon
bide 50-100 ytl seviniyonuz :P
türkiye sizinle gurur duyuyo a.q
-----------------------------bilmion yaw.iletin arkasına bakarsan toplam dağıtılan ikramiye 144.025.000 ytl tabi aynı rakamlardan biraz düşsede kâr hazineye gidiyo
-
Son 6 rakama gore 300 YTL kazanmisim ... :) yalniz parayi kimden alacagimi bilmiyorum...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Son 6 rakama gore 300 YTL kazanmisim ... :) yalniz parayi kimden alacagimi bilmiyorum...
-----------------------------benden alıcaksın compü..ben vericem sana :)
biletini yolla kargoyla..
-
Sorci koordinatlari ver bugun izmire ucacam sizin memleketten gecerken bileti havada birakirim,yatak odandan iceriye isabet ettiririm :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------bileti aldığın bayi den alacan arkasında mühürü vardır mutlaka başka yere götürme vermezler
bana bi pok çıkmamış
-
bulutum canım benim kardeşim, ciğerim :D çok seviyorum seni hadi GO oynamaya gidek :d
-
bulutbey bunu yazdı:
parayı akp ye bağışlayacam olum :) malum belediye seçimleri yaklaşıyo :D ( 1 koy 3 al olayı ama ben 1 koyarsam 10 isterim :C )
bana 100 bin ytl çıktı çeyrek bilete 25 bin ytl
http://img530.imageshack.us/img530/8500/4332674ur7.png
-----------------------------Bulut sen bu bileti benden alda ondan sonra bağışlarsın.Sana parayı verirdim ama benim sitede parayla çalışıyor. www.nolur.com . sana teklifim istersen 3 YTLni vereyim istersen babayı vereyim :D:D:D
Bulutu öldürene 3 milyar veriyorum :D:D:D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Sorci koordinatlari ver bugun izmire ucacam sizin memleketten gecerken bileti havada birakirim,yatak odandan iceriye isabet ettiririm :)
yanına paraşüt falanda alda.. sende atla :)
bizim burada hawa alanı yok :)tahsilatı hemen yapalım :) alacağımı alayım vereceğimi vereyim bitsin bu iş :)