Tbt Nin Ftp Sine İndex Atmışlar =))
-
ftp://services.tahribat.com/Resim/hacked.htm
bu nedir abi ya varmıdır böyle bişey :D
bide imkansız die bişey yoktur yazmışlar hacklediler tbt yi üğğ. -
adamlar heyki bılıo abi ıyı ındex e atmamslar hacked.htm yapmıslar ındex atsalardı way halımıze :|
"KaLBiMDeSiN@msn.com" adamın mesenesi bile zükücü baksana... ftp nın mına komstr korktm...
-
sağda solda veriolardır bu linki tbt ftp sinin resim bölümünü heykledik diolardır:D
-
ahahah gene mi pilav gene mi pilav :D
-
Muhauah koptum ya redlinenin bu kadar ezik olduğunu tahmin etmiyordum :)
Dikkat aşağıda anonim ftp ye index attığını iddia eden şahıslar eziktirler. Tahribat yönetimi olarak annelerine selam eder. zevkli dakikalar dileriz. :D eauhe
ftp://services.tahribat.com/Resim/holy.htm
Arkadaşlar demek ki çok ezik varmış da haberimiz yokmuş :) alayı sözde heykit yaptım diye geziniyor :) çok üzülüyorum bunlara ve .. da gülüyorum şu an bunlar olmazsa hayat çekilir mi
www.turkhackerz.org :)
Site Temporarily Unavailable
We apologize for the inconvenience. Please contact the webmaster/ tech support immediately to have them rectify this.error id: "bad_httpd_conf"
-
bu redline tithack teki redline değil.bu kolpa redline yanlış anlaşılmasın.
-
kendi sitelerinde veriyolardır :
Tahribat.Com un ftp si tarafımızdan hacklenmiştir...
ftp://services.tahribat.com/Resim/hacked.htm
kendi userleride tıklıyodur oooooo index atmışlar yaw fln:P -
aslında atılan index'e otomotikmen söle bi not düşsse olmaz mı ?
" ben bie eziğim tahribatın anonim ftp'sine index attım herkes bilirki ben lamerim anamıı tahribat kovaladı "
mesala lamerin biri index.htm attı ftp'e sunucuda otomotikmen bu notu bırakacak index'in bi köşesine :D
çok gülerdik .. bunlar zone-h kaydını aldıgı zaman aglarken biz kopacaktık :D bilmem rene abü böle bişi olur mu ?
-
Index'in uzerinden 28 gun gecmesine ragmen kaldiramadik ,28gundur o hacked.html i nasil silecegiz onun yollarini ariyoruz , biz ettik siz etmeyin ,kaldirin o indexi oradan :)
Buda o index atanlarin akabinde tagext hocanin biraktigi not:
eziklere ozel nottur herkes uzerine alinmasin. anonim ftp'dizinine index
atmaya calisan dangalaklarin aklini sikim. eziklik de bir yere kadar kardesim.
bundan sonra index calismalarinizi ezik yazan klasore yapiniz. diger klasorleri kirletmeyiniz.
Tahribat.Com yonetimi adina topunuzun aklini sikim TagextNOT2 : Bu notu tagext hoca 8.ayin 29'unda birakiyor bu salaklar 3gun sonra hacked.html diyor :D
-
ftp://services.tahribat.com/ezik/uyari.htm
buna bittim ben ya :) -
bu yapılan lamerlik bile degil. lamerin bile azcık bilgisi var geriz zakalılar alt tarafı boktan bi html yi sürükleyip klasöre kopyalamayı imkansız bellemişler akıllarına veriyim eger bunu yapan beyinden ziyade insan bu sitede ise bunu okuyosan sen tam bi malsın ve ömrün boyunca mal olarak kalıcaksın bi de msn vermiş :)