TBT Özel Hosting Kampanyası Ve Stoklarla Sınırlı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Selam arkadaşlar kriz ortamında güzel bir kampanya yapmayı düşünüyordum ve yapıyorum :)
    bazı müridlerin özellikle bu kampanyayı beklediğini bildiğimden erken ve stoklu şekilde yapıyorum kampanyayı, sonra yok ben alamadım yok bitmiş demeyin :)

PHP host kampanyası toplam 10 adet.

500 mb alan
    5 GB trafik
    5 mail
    Sınırsız ftp hesabı
    Türkçe webmail,Antivirüs ve spam koruması
    Haftalık yedekleme

Centos 4.4 Enterprice İşletim Sistemi
    Direct admin kontrol paneli Türkçe
    php cgi mysql desteği

Fiyat : 30 YTL - Fiyatlar Yıllıktır.
    Fatura isteyen olursa + %18 kdv Eklenecektir.

iletişim :
    msn :        admin @ webteknigi.com
    Telefon :  Telefon numaram yoksa p.m ile isteyebilirsiniz.
    Diğer :      p.m ilede ulaşabilirsiniz.

not : asp içinde kampanya ayarlıyorum asp isteyenler bir kaç gün beklesinler.

ödeme banka veya ptt olabilir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ASP host kampanyası toplam 20 adet.

750 mb alan 
    10 GB trafik
    10 mail
    Sınırsız ftp hesabı
    Türkçe webmail,Antivirüs ve spam koruması
    Haftalık yedekleme

windows server 2003 İşletim Sistemi
    Plesk kontrol paneli Türkçe
    asp,asp.net sql server vs. desteği.

Fiyat : 40 YTL - Fiyatlar Yıllıktır.
    Fatura isteyen olursa + %18 kdv Eklenecektir.

iletişim :
    msn :        admin @ webteknigi.com
    Telefon :  Telefon numaram yoksa p.m ile isteyebilirsiniz.
    Diğer :      p.m ilede ulaşabilirsiniz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bakın bu çok önemli hazır burdayken buzul sorun host aldıktan sonra bulamazsınız ;))

edit: Fatura isteyen olursamı? ulen vergimi kaçırıyon unakıtan duymasın

Telekomdan sertifikan vardı dimi senin ? ;)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

bakın bu çok önemli hazır burdayken buzul sorun host aldıktan sonra bulamazsınız ;))

sie :D sabit tel cep tel veririm ayrıca senin gibi amatör değilim fatura keserim telekomdan belgemde var alalı 2 ay oldu. :)
    bu sunucularımda daha hiç sıkıntı çıkmadı bir ara asp sunucumda sorun çıktı onuda hallettik sorun yok 2 yıldır bu sunucuda bir çok firma barındırdım ve şuan bu sunucuda yurt dışından 4 tane firmanın sitesi barınıyor :) referans isterseniz 100 e yakın referans veririm.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:

gizemli hacı domainde satıyrum fakat domainler biraz pahalı bende panel falan veriyorum fakat dolardan dolayı biraz artı domain fiyatlarım ama host alacaksan ayarlarız fiyatını sana göre

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

sie :D sabit tel cep tel veririm ayrıca senin gibi amatör değilim fatura keserim telekomdan belgemde var alalı 2 ay oldu. :)
    bu sunucularımda daha hiç sıkıntı çıkmadı bir ara asp sunucumda sorun çıktı onuda hallettik sorun yok 2 yıldır bu sunucuda bir çok firma barındırdım ve şuan bu sunucuda yurt dışından 4 tane firmanın sitesi barınıyor :) referans isterseniz 100 e yakın referans veririm.

Hoca 1 senedir satış yapmıyorum benim çalıştığım firmalar +18 kdv istemeden kdv dahil fiyat veriyo :) istersen 800 site referans gösteririm :)

herneyse ben takılıyom sana seni sevdiğimi biliyon dime :) seninle muhabbetimiz eski :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

alper dediğim referansların hepsibenim kendimin referansları firmadaki referansları gösterecek olursam ben sana 30 binden fazla sadece host 300 den fazla sunucu referansı veririm :)

kdv olayına gelince bu herkesin yaptığı bişeydir fatura isterse +18 kdv eklenir bu senin aldığın firmadada aynıdır.

senin dediğine göre şöyle yapalım 35 ytl KDV dahil fiyatı :)

gördüğün gibi hiçbirşey farketmedi senin firman öyle yapıyor diye bende öyle yapmak zorunda değilim.Kaldıki host satın alanların %80 ninde fatura işine yaramıyor, adam blog açacak kişisel site açacak ne yapsın faturayı ? :)

cevap vermem ama mesajların dalga geçmeye yönelik geliyor, hep o yüzden cevap veriyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

alper dediğim referansların hepsibenim kendimin referansları firmadaki referansları gösterecek olursam ben sana 30 binden fazla referans veririm :)

kdv olayına gelince bu herkesin yaptığı bişeydir fatura isterse +18 kdv eklenir bu senin aldığın firmadada aynıdır.

gördüğün gibi hiçbirşey farketmedi senin firman öyle yapıyor diye bende öyle yapmak zorunda değilim.Kaldıki host satın alanların %80 ninde fatura işine yaramıyor :) adam blog açacak kişisel site açacak ne yapsın faturayı ? :)

cevap vermem ama mesajların dalga geçmeye yönelik geliyor hep o yüzden cevap veriyorum.

hoca sen anlamıyon herhalde ben adama sana şukadar verecem diyorum. o paraya kdvyi dahil ediyor adam faturasız iş yapmıyo + bende tek şahısa ait ref diyorum adamın 4-5 serverı var tek serverla iş yürütmüyo :)=

Gel sen şunu kdv dahil 30 yap müridler kampanya görsün a.q çok pahalıcı olmayın herkes gavurlara kaçıyo 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

alper dediğim referansların hepsibenim kendimin referansları firmadaki referansları gösterecek olursam ben sana 30 binden fazla referans veririm :)

gördüğün gibi hiçbirşey farketmedi senin firman öyle yapıyor diye bende öyle yapmak zorunda değilim.Kaldıki host satın alanların %80 ninde fatura işine yaramıyor :) adam blog açacak kişisel site açacak ne yapsın faturayı ? :)

cevap vermem ama mesajların dalga geçmeye yönelik geliyor hep o yüzden cevap veriyorum.

hoca sen anlamıyon herhalde ben adama sana şukadar verecem diyorum. o paraya kdvyi dahil ediyor adam faturasız iş yapmıyo + bende tek şahısa ait ref diyorum adamın 4-5 serverı var tek serverla iş yürütmüyo :)=

Gel sen şunu kdv dahil 30 yap müridler kampanya görsün a.q çok pahalıcı olmayın herkes gavurlara kaçıyo 

yok hacı bence sen anlamıyorsun :) diyorumki o firmanın yaptığını ben yapmak zorunda değilim.abi bir kere şahıs tekse o sunuculardan hayır bekleme bu adam uyuduğunda sunucuda bir problem olursa kim bakacak benim destek sistemimde 24 saat alo dersin bayramda seyranda bile karşında adam bulabiliyorsun şuan :)

fiyat düşürmem fiyatı yazdım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    atışmayın hocalar yaw:| yada reklamın iyisi kötüsü olmaz meselesimi buzul:)

...
Toplam Hit: 5385 Toplam Mesaj: 22