TBT Samsun IFTAR Bulusmasi Resimler Eklendi
-
maniacrifat se gelmeye çalış lm sensiz olmaz yaaa
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------
Ben baştan söylüyorum tekrark; gelemeyebilirim..
Tarih belli olduğunda kesin bir şey söylerim
-----------------------------
alp tarih belli oldu 22 eylül cumartesi gelcen da -
beyler yemek konusunda samsun büyük oteli düşünüyorum sizdenn bişe gelmeyince biraz araştırdım 10 ytl ye sınırsız(tarigat işi sömürün a.q.) 100 çeşit miş rezerve yaptırmamız lazım ona göre herkese pm atcam perşembeye kadar bana gelcem veya gelmicem pm i atın gelcem diip gelmeyenleri sitede TOTOş die yazcam haberiniz ola :-))
-
hoca 10 ytl ye sınırsız ii yer bulmusun aziz keske gelebilseydim amk.
-
bu arada resimleri koymayı untmayın
-
Bekleyin len bende bende geliyorummmmmm. Döneklik yok harbi harbi geliyorum benide listeye yazın...
10 lira olduğuna eminsiniz dimi sonra bulaşık yıkayıp otel odasında çarşaf düzeltmeyelim. :))))
-
vehbi55 bunu yazdı:
-----------------------------Bekleyin len bende bende geliyorummmmmm. Döneklik yok harbi harbi geliyorum benide listeye yazın...
10 lira olduğuna eminsiniz dimi sonra bulaşık yıkayıp otel odasında çarşaf düzeltmeyelim. :))))
-----------------------------wehbi gelmene sevindim
valla kardeşler bana uyar ki evet büyük otel de 10 liraymış güzel olur
10 lira bişe yapmaz bize gidelim.
ben kesin geliyorum talhayla murat da gelcek maniacrifat da gelebnilse iyi olurdu yaa
elma şekeri sen gelmiyonmu olm :D
şimdi yer büyük otel olsun tarih de ayın 22 si gelecekler gelemeyecekler yazsın ona göre davranak
-
Direk büyük otelde mi buluşacaz?? kaçta buluşacaz ?? sora ne yapcaz bi ayrıntı werin yaw
-
beyler buluşma cumartesi saat 6:00 da büyük otelin önünde olcak rezerve yaptırdım kimse yamuk yapmasın bi problemde benim le irtibata geçin.msn: azizsenel55@hotmail.com
-
beyler fotoğraf makinası getirebilecek var mı?