TBT Sayfa Tasarımı
-
monitör 21.5 inç 50 60 belki daha fazla mesafe var.. fakat 55 cm boyunca böööyle iguana gibi takip etmek yoruyo... gözü yormamak için sabit bakmak gerekmez mi?
-
yunusdogan bunu yazdı:
-----------------------------hocalar ben 1920 1080de kullanıyorum forumda bi konuya girince anam ekranın bi ucundan diğer ucuna kadar yazı var kafam sağlı sollu hayır makinesine dönüştü. kenara yaslama olayı değilde buna bi çözüm birşey yav.. kenarlardan boşluk olup standart bişi olsa olmuyormu ya :/
-----------------------------su anda 27" monitörden okuyorum bu konuyu bi skıntım yok benim hocam :D
-
monitörün büyüklüğü ile artistlik yaptığım yok beni öyle anlayan var ise yanlış anlamış. benim demek istediğim sitenin neden sabit bir çözünürlüğü yok.
-
kafan niye sağa sola hareket ediyo ki gözlerin hareket edemiyomu :/
-
Adam diyor ki sagli sollu birakilan bosluk pixel cinsinden degil % cinsinden olsun boylece her monitorde derli toplu gorunur site. Sagli sollu uzattikca uzamasin sayfalar, belli oranda gitsin.. Mantikli
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
Adam diyor ki sagli sollu birakilan bosluk pixel cinsinden degil % cinsinden olsun boylece her monitorde derli toplu gorunur site. Sagli sollu uzattikca uzamasin sayfalar, belli oranda gitsin.. Mantikli
-----------------------------Arkadaş % cinsinden olsun demiyor şu an zaten 100% cinsinde tahribatın kodlaması arkadaş pixel cinsinden yapın istiyor ancak 1024*768 pixelleri düşünmek gerek 960px gibi bir şey oluyor ki o da onun monitörde ve büyük monitörlerde çok dar kalır.
-
Opera kullan..
-
Opera kullan sag alt koseden ayarlarsin.
-
opera kullan diyenler, opera nın yaptığı şey farklı arkadaşın dediği şey değil.biraz kasıp kendine opera eklentisi yazabilirsin tbt nin css ini değiştirir kafana göre stil verirsin o zaman. istersen arkaya balıklar koy
-
tahribat "960.gs" kullansın kampanyası başlatmalı