Tbt Sofya Buluşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

essan bunu yazdı:
    -----------------------------

:) sofya istanbuldan bulgaristan'a 8 saatte dimi otobüsle? girişte schengen vizesi istiyorlar sanırım schengen vizem var uçakla kaç saat üstad?

-----------------------------

şengen yengen sökmez bulgaristanda. transit geçtirir 5 gün kalırsın en fazla dönüşte başka kapıdan çıkman gerekir hatta çıkarmayabilirlerde normalde bu olay yasak.

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wakizashi
    Wakizashi's avatar
    Erkek

kardes sofiq dayizda sinavlar malum gerek yok simdi action felan :) kafan rahat senin galiba 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

ulen sanki ders çalışıyonuz :D bırak şimdi o ayakları bizde geçtik o yollardan :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Tahribatdan baya bir kişi var bg de, sofyada sırf benim tanıdığım 4-5 kişi vardı.Zamanında bende çok denedim buluşma yapmayı ama kimseden ses çıkmadı.

Türkiye'de olsa ilk içkiler benden diyemezdin:) Orda rahat tabi sudan ucuz bütün içkiler.Burda 0.70 lik bira 5 milyon orda 3 litresi 1.90 dı en son ben bıraktıgımda:))

Oturma iznim bitmeseydi gelirdim özledim zaten oraları zaten 40milyonmu ne otobus bileti gidiş dönüş alınca daha ucuz oluyordu sanırım. Öğrencilik zamanından kalma 150leva da para var boş boş yatıyo evde:) Onu harcardım ama oturum izni biteli oldu baya.

Tam sofyanın soğuk zamanları sabahalrı hava buz gibidir adamı iyi uyandırır:)

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

aynen hava buzzz gibi, içkiler tr ye bakaraktan hala ucuz:D  benim kafa rahat ama ortam yapacak murid yok su anda,, ayıp ayıp

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Varna'dayım bende ama burdan orası baya bi yol, yakın bir yerde olsa muhakkak gelirdim.Buyrun Varna'ya gelin deniz kenarında güzel bir rakı balık yaparız :) Rakılar benden söz :)

Toplam Hit: 4516 Toplam Mesaj: 27