Tbt Sosyal Aktiviteleri...
-
ben varım nerde ne zaman ? okeyde rakip tanımam dağıtırım huleynnnnnnnn :D
-
nakamura ben varım dai.
yalnız 12 den sonra olsun anca oturabilios pc ye.
-
Beyler katılmak isteyenler saat 10:45 de online olsun.Mynette okeyle başlarız yarın batak gireriz daha erken bi saatte ama okey isteyenler 22:45 de sitede online olurlarsa rahatça oynarız....22:45 de hoplatırım konuyu online olanlarla bi okey döneriz başlamış oluru yavaş yavaş:)
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------Beyler katılmak isteyenler saat 10:45 de online olsun.Mynette okeyle başlarız yarın batak gireriz daha erken bi saatte ama okey isteyenler 22:45 de sitede online olurlarsa rahatça oynarız....22:45 de hoplatırım konuyu online olanlarla bi okey döneriz başlamış oluru yavaş yavaş:)
-----------------------------
4 lüyü kur hoca öle olmaz :p gelmeyenin yerine başkası girer -
Abim isimleri girin kim müsaitse desin ben 22.45 de gelicem desin ilk yazanlar oynarız olmadı 2 masa yaparız:) gelsin işte gelecebikecek herkes..
-
TorNaVida bunu yazdı:
santranç şampiyonu burda :D Varsa öle aktivite yaparız oynarız santranc sampiyonu gene olurum ama tavla oynamam feragat cok sanslı amk :)
Torni cim satranc dedin yanlıs duymadım dimi ? :D:D.... bı ara el atmıstık senle :)) daha sonra tbt satranc turnuvası yapalım demıstık ama yanaşan olmadı... -
satrançta üstüme tanımam...
-
Kehanet bunu yazdı:
TorNaVida bunu yazdı:
santranç şampiyonu burda :D Varsa öle aktivite yaparız oynarız santranc sampiyonu gene olurum ama tavla oynamam feragat cok sanslı amk :)
Torni cim satranc dedin yanlıs duymadım dimi ? :D:D.... bı ara el atmıstık senle :)) daha sonra tbt satranc turnuvası yapalım demıstık ama yanaşan olmadı...
hatırlamıyorum :D -
ne güzel :D:D...o zaman yapılsın bı satranc turnuvası :D
-
ben 21.30 a kadar burdayım sonr a ewe gidiorum
Toplam Hit: 7284 Toplam Mesaj: 72