Tbt Tema Şablon
-
yapma etme mobil uygulamayı tagları parse ederek yapıyorum
-
schwarzseherisch bunu yazdı
baştan yapılması lazım. sitenin tasarım kodlaması kötü. bunun üstüne gidilmez veya değiştirilmez bence. ben tema yapmaya kalkmıştım hem çok zahmetli bir iş oluyor hemde esnek değil.
minimalistik bir şeyler yapabilirsin. beyaz ve açık gri tonları uygun gidebilir.
logo'da önceden kılıç vardı, şu anda mermi var ve bir sonraki logoda füze/nükleer füze olabilir.
sanırım default temanın footer'ı bozuldu.
Tahribatta birisi bir tasarım yapmıştı, solda menü üstte haberler olan beyaz ağırlıklı hafif kırmızılıkları göze çarpan bir tema vardı. bayağı beğenilmişti yanılmıyorsam, o temayı bulabilirsek örnek açısından çok iyi olur bence. çoğu kişi hatırlamıştır.
http://www.tahribat.com/Forum-Tahribat-Com-Tema-Destegi-Beta-123230/
-
HolyOne bunu yazdı
Hocalar sene 2012 de siteye başladığımız tarih 90 lara tekabül ediyor.
Şimdi taglari falan da adam gibi html5 e çeviriyorum, bu da taslak zaten. Düz renkler yerine o renklerde textureli ufak imagelar çakacam ama işte daha güzel renk tonları fln düşünen varsa fikir alayım dedim.
Eski tema iyi güzel ama beyaz arkaplanlı bişey daha guzel olur
Tasarım:
http://www.tahribat.com/css/New/New.rar
Temayı eski haline getirmek için
1 ay filan beklerseniz aslında PSD'de birşeyler çalışmaya çalışıyorum 3-4 farklı sayfanın görünümüyle biraz Win8'in Metro UI'na benziyor ozaman belki köklü bir değişiklik olabilir
-
hocam bence düzeninde değişmesi lazım yeni şeyler yapılmalı tabi zaman alıyo ama kökten devrimciyiz aga kökten devrim lazım
ne biliyim üye giriş sisteminin haberlerin daha değişik ilginç bişeyler olsun java jqery ağırlıklı
-
çok amatör.
-
hocam söverler :D
-
kusasım geldi
-
@Kreyzi yok o değil ya. başka birisi açmıştı konuyu photoshop ile yapmıştı yanılmıyorsam bir prototip.
edit: aradım bulamadım nereye sakladınız :W
anarsistherif tarafından 10/Ağu/12 14:01 tarihinde düzenlenmiştir -
programcı başına neden tasarım yapıyorsun :(
hackingo vardı mesela mükemmel bir tasarımı vardı, diğer tasarımcı arkadaşlar var onlara devret bence sen bu işi ve daha çok sitenin fonksiyonel kısımlarına yönel, böyle bir iş bölümü daha verimli olur.
-
schwarzseherisch bunu yazdı
@Kreyzi yok o değil ya. başka birisi açmıştı konuyu photoshop ile yapmıştı yanılmıyorsam bir prototip.
edit: aradım bulamadım nereye sakladınız :W
hea tamam hatırladım hatta önce epey gömdüler elemana sonra tebrik ettiler :W
daniel yada mycity olabilir :W
bu arada eagle teması düzenlenirse gayet güzel :W