TBT Yazin Nelerle Uğraşıyor?
-
ingilizce kursuna gidiyorum,spor yapıyorum,günde 10 saat pc başında duruyorum,haftada 1 falan nargileye gidiyorum.
-
is+is=is
is-is=is
isxis=is
:))
-
bir orman ürünleri fabrikasında aylık 1200tl maaş + sigorta + yemek + servis.
Boydye devam kollar 37de kaldı, özellikle omuza ağırlık vercem yazın, kolların yanında sönük sanki, rüzgar gülleriyle uğraşıcam bir yandan evler var onları satmam lazım falan işte
-
bi web sitesi işine girdik sitenin içini doldurmaya çalışıyorum öook oldum.
özel dersler bi yandan devam... ha bide yaz okulu
-
karıyla kızla uğraşan hocalar da vardır ya :D
-
2,5 yaşında hayatın anasını sikiyorum,
-
arasıra livemochadan ing çalışıyorum, kişisel gelişim kitabı okuyorum, sabaha karşı karın kası çalışıyorum, gündüz ön kol, bilek, kol, omuz... sonra bacak kası bacak esnetme... sabah altıda çarşıya koşup turluyodum uyku sorun oldu ona devam ederim belki.sonraa gezip tozuyom işte, tbt-facebook-ikariam,css öğrenmeye başlıcam bugün yarın sonra php mysql falan...bu kadarını yazabilirim :D
-
Sabahtan akşama kadar f5 yapıyorum. Bide dershaneye başladım ödemek için iş arıyorum :)
-
tabiki çalışıyorum :)
-
sağolsunlar devletimin bana 4.kez pasaport değiştirtmesi sebebiyle, pasaportum zamanında çıkarda vizeye hemen başvurursam roma + ispanya ile açıcam sezonu kpss hediyesi veridm kendime :)
ardından bi şöle 5-6 gün safi uyuyuştan sonra macbook u alırsam hooop ordan ios u denicem pek heves ettim, kafaya taktm da denebilir :D :D o da zaten baya bi zamanımı alır :D