TBT Ye Telefondan Bağlanma...
-
htc hd2 telefonum var opera ile tahribata bağlanmaya çalıştığımda server bulunamadı uyarısı alıyorum ie ile bağlanmaya calıştığımda ise başka bir site üzerinden yönlenme ile giriş yapıyor... ancak telefonu modem olarak kullandığımda bilgisayardan hiçbir sorun yaşamadan bağlanabiliyorum... yine aynı şekilde telefondan diğer sitelere girmeye çalıştığımda hiçbir problem oluşmuyor... bu problemi yaşayan başka murit var mı acaba?
-
Su anda samsung monte -opera mini ile baglaniyorum sorun yok. sabah iphone ile baglandim sorun olmuyor dogrusu. htc bilemeyecem ama 3g ile sorunsuz baglanmistim 2hafta once htc den
-
deli olacam ya nette girdiğim ilk ve tek yer tbt 3g paket var dışarı çıkıncada takip edeyim diyorum ama açılmıyor :S
-
hacı bende opera miniden giriorm htc s620 :D
-
başka bi tarayıcı ile dene
wm nin kendi içinde ie var onla dene
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------
başka bi tarayıcı ile dene
wm nin kendi içinde ie var onla dene
hacı o da başka bir yerden yönlendirme yaparak giriyor... -
konunu piç etmek gibi olmasın kaca aldın hd2 yi :)
-
HTC HD2'den sorunsuz bir şekilde giriyorum hemen hemen her gün. Cihazında sorun var, bir reset at ya da bağlantılarını (dns, ip) kontrol et...
-
diğer sitelere rahatça girebiliyorsan tahribata dns proxy vs. ayarlari nedeniyle giremeyebilirsin. dns proxy vs. ayarlari otomatik yap, bide öyle dene bakalım
-
wking bunu yazdı:
HTC HD2'den sorunsuz bir şekilde giriyorum hemen hemen her gün. Cihazında sorun var, bir reset at ya da bağlantılarını (dns, ip) kontrol et...
hacı şimdi opera mobile 10 u indirdim o bağlanıyor ama üzerinde orjinal gelen opera bağlanmıyor :Serişmeye calıştığınız https://www.tahribat.com/ adresi şu anda kullanılamıyor. adresi doğru yazdığınızdan emin olun, sonra da sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.
internet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin.şeklinde hata alıyorum... opera 10 u kullanmak istemiyorum çünkü resimleri heba ediyor :S
-
crafty bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
hacı şimdi opera mobile 10 u indirdim o bağlanıyor ama üzerinde orjinal gelen opera bağlanmıyor :Serişmeye calıştığınız https://www.tahribat.com/ adresi şu anda kullanılamıyor. adresi doğru yazdığınızdan emin olun, sonra da sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.
internet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin.şeklinde hata alıyorum... opera 10 u kullanmak istemiyorum çünkü resimleri heba ediyor :S
-----------------------------Bilemiyorum. Ben orjinal (varsayılan, default) Opera'yı kullanıyorum sorun yaşamıyorum :)