folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT Ye Telefondan Bağlanma...

TBT Ye Telefondan Bağlanma...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

htc hd2 telefonum var opera ile tahribata bağlanmaya çalıştığımda server bulunamadı uyarısı alıyorum ie ile bağlanmaya calıştığımda ise başka bir site üzerinden yönlenme ile giriş yapıyor... ancak telefonu modem olarak kullandığımda bilgisayardan hiçbir sorun yaşamadan bağlanabiliyorum... yine aynı şekilde telefondan diğer sitelere girmeye çalıştığımda hiçbir problem oluşmuyor... bu problemi yaşayan başka murit var mı acaba?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek
    Su anda samsung monte -opera mini ile baglaniyorum sorun yok. sabah iphone ile baglandim sorun olmuyor dogrusu. htc bilemeyecem ama 3g ile sorunsuz baglanmistim 2hafta once htc den
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

deli olacam ya nette girdiğim ilk ve tek yer tbt 3g paket var dışarı çıkıncada takip edeyim diyorum ama açılmıyor :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hacı bende opera miniden giriorm htc s620 :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

başka bi tarayıcı ile dene

wm nin kendi içinde ie var onla dene

Yapay zeka, zeka değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------

başka bi tarayıcı ile dene

wm nin kendi içinde ie var onla dene

hacı o da başka bir yerden yönlendirme yaparak giriyor...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

konunu piç etmek gibi olmasın kaca aldın hd2 yi :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

HTC HD2'den sorunsuz bir şekilde giriyorum hemen hemen her gün. Cihazında sorun var, bir reset at ya da bağlantılarını (dns, ip) kontrol et...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    diğer sitelere rahatça girebiliyorsan tahribata dns proxy vs. ayarlari nedeniyle giremeyebilirsin. dns proxy vs. ayarlari otomatik yap, bide öyle dene bakalım

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:

HTC HD2'den sorunsuz bir şekilde giriyorum hemen hemen her gün. Cihazında sorun var, bir reset at ya da bağlantılarını (dns, ip) kontrol et...

hacı şimdi opera mobile 10 u indirdim o bağlanıyor ama üzerinde orjinal gelen opera bağlanmıyor :S

erişmeye calıştığınız https://www.tahribat.com/ adresi şu anda kullanılamıyor. adresi doğru yazdığınızdan emin olun, sonra da sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.
    internet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin.

şeklinde hata alıyorum... opera 10 u kullanmak istemiyorum çünkü resimleri heba ediyor :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

wking bunu yazdı:

hacı şimdi opera mobile 10 u indirdim o bağlanıyor ama üzerinde orjinal gelen opera bağlanmıyor :S

erişmeye calıştığınız https://www.tahribat.com/ adresi şu anda kullanılamıyor. adresi doğru yazdığınızdan emin olun, sonra da sayfayı yeniden yüklemeyi deneyin.
    internet bağlantınızın etkin olduğuna emin olun ve aynı bağlantıyı kullanan diğer uygulamaların çalışıp çalışmadığını denetleyin.

şeklinde hata alıyorum... opera 10 u kullanmak istemiyorum çünkü resimleri heba ediyor :S

Bilemiyorum. Ben orjinal (varsayılan, default) Opera'yı kullanıyorum sorun yaşamıyorum :)

Toplam Hit: 2461 Toplam Mesaj: 16