TBT Yi Program Seklinde Android E Uygun Yapilsa Nasil Olur ??
-
hsyN bunu yazdı
geleneksel mobil günleri başladı hayırlı olsun
havalar ısınınca açılıyor bu konular nedense
-
SeRDaR bunu yazdı
Whatsapp tarzı tbt kullanıcı adı ve şifresiyle girilebilen sohbet uygulaması harik. Olur bence
sırf yazımaşma değil sesli konuşmada olsa :)
para toplayıp profesyonel bir firmaya yaptıralım bari :)
DJ_Alper tarafından 10/Haz/14 10:35 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Whatsapp tarzı tbt kullanıcı adı ve şifresiyle girilebilen sohbet uygulaması harik. Olur bence
sırf yazımaşma değil sesli konuşmada olsa :)
para toplayıp profesyonel bir firmaya yaptıralım bari :)
link benden biride ugrassin :)
-
hsyN bunu yazdı
geleneksel mobil günleri başladı hayırlı olsun
-
SeRDaR bunu yazdı
Sohbet Tarzida Olurda Bi yandan konulari Gormemizi Falanda Saglasa 10 numara Olur
-
Fdumanli bunu yazdı
böyle bir uygulamayı yönetimin yapması şart değil ki herkes yapabilir. yönetim yapmıyorsa girişimci bir mürit lazım
Yonetimle Konusmasi Lazim Tahribat Id Ve Sifremizle Giris yapilsa Daha Iyi Olur Bu Sekilde Sadece Tbt Uyeleri Girebilir
-
dostum bu konu o kadar çok tartışıldı ki her foruma gelen ilk önce bu konuyla başlıyor senelerdir yapılmadıysa vardır bir sebebi birde bu açıdan bak
-
TheAvenqer bunu yazdıFdumanli bunu yazdı
böyle bir uygulamayı yönetimin yapması şart değil ki herkes yapabilir. yönetim yapmıyorsa girişimci bir mürit lazım
Yonetimle Konusmasi Lazim Tahribat Id Ve Sifremizle Giris yapilsa Daha Iyi Olur Bu Sekilde Sadece Tbt Uyeleri Girebilir
sitede yapabildiğin herşey 3.parti bir uygulamayla yapılabilir, yönetim hiçbir ek bilgi vermese dahi. zaten vermezler :-)
-
Geçen birisi, bir başlıkta "Holy'nin kafası çok farklı çalışıyor bizimle aynı görmüyor" demişti. :) Tamamen doğru. Adam işleve daha çok önem veriyor. Görselliğe, sistemin alengirliğine pek yanaşmıyor. Zaten öyle olmasa tahribat hala daha bu temada olmazdı.
-
Ahahaha :D