Tbtde Trojan?
-
? -
TBT'de birşey yok.. Bir arkadaşın paylaştığı kodları truva atı gibi sanıyor ve uyarıyor :)
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
TBT'de birşey yok.. Bir arkadaşın paylaştığı kodları truva atı gibi sanıyor ve uyarıyor :)
-----------------------------hadi ya :/
:D -
alakası yok. kodlar iframe yapısı gibi davranan saldırı kodları.
-
rezil olduk :D
-
eskiden int cafelere gittiğimde cafe sahibi bu site sağlam değil bi sürü virüs bulaşır bilgilerini alırlar tarzı replikler geçerdi onlar geldi aklıma. :)
-
yawuz bunu yazdı:
hiç bir site sağlam değildir
-----------------------------tahribatta 5 yıldır bi art niyet görmedim.
int. aleminin göz önünde bulundurarak söylediysen bişe diyemem.
-
adam akıllı bi anti kullan hoca
-
avast bulur hoca zamanında nod32 resmi sitesinden indirilen setup içinde trojan bulduğuna bizzat şahit oldum.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
adam akıllı bi anti kullan hoca
-----------------------------Yok hoca gereksız Antı-Vırus programı kullanmak.Pc yı bosa kasma yazıktır :)
Sen adam akıllı kullan pc yı.Antirik-guytirik sitelere gırme,her buldugunu ındırme yeter.ayda bır vırus programı yukleyıp guncellersın bı taratırsın sonra sılersın ;)
-
HeYeT bunu yazdı:
eskiden int cafelere gittiğimde cafe sahibi bu site sağlam değil bi sürü virüs bulaşır bilgilerini alırlar tarzı replikler geçerdi onlar geldi aklıma. :)
-----------------------------Daha kendi uyelerimizin sifresini ben bile alamiorum. sadece dogrulama için gereken hashleri tutuyoruz. ben dahil hicbir admin sifrenizi göremez.