Tbt"Deki En Güzel Anınız ? Yada En Komik ?
-
tbt'deki en güzel anınız ? yada en komik ? hadin bakam muridler.
-
dur eski konuları araştırıyım anlatırım...hangi konuydu onu nbulmayan uraşıyom
-
lan hiç anım yok daha yeni üye oldum yav anı verin bana
-
"metalist" alıntısı :D
-
2006 nın en salak haberlerinde biri çağlar nerdesinnn die bağırmıştı 1 saat kopmultum :D
-
balıkçılarlamı uğraşmadık
fetoşlamı uğraşmadık
çoluk çocuklamı uğraşmadık
kurufasliyecierlemi uğraşmadık
tavlacılarlamı uğraşmadık
pkk lılarlamı uğraşmadık
heykırcılarlamı uğraşmadık :)
-
ben en cok rene abi kendini banladıgında ve herkes banlandıgında gülmüştüm :D herkes gülmüştü gerçi ama olsun işte ben ona cok güldüm :P :D
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------
ben en cok rene abi kendini banladıgında ve herkes banlandıgında gülmüştüm :D herkes gülmüştü gerçi ama olsun işte ben ona cok güldüm :P :D
-----------------------------martın 31 çektiğini unutum 1 nisan sanıp tüm siteyi banladılar
şaka kaka oldu :)
-
zervalone bunu yazdı:
-----------------------------qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------martın 31 çektiğini unutum 1 nisan sanıp tüm siteyi banladılar
şaka kaka oldu :)
yaw bu nezaman oldu :D tüh ya ozamanlar yokmusuz sitede :D -
ota boka güldüğümü biliyorum burada :) allah sevincimizi arttırsın
-
En guzel Veyaa Komık Bılemıcem ama En basıtınden ılgınc olmusdu ..
Gecen gun Bu Msn zımbırtısı yuzunden surum yenıle uyarısı felan fılan dalgasında bı gun boyuncaa cebellesdım
en sonunda lıve surumunee gecdım sonra eve geldım tbt'ye daldım bı bakdım murıdın bırı bu konuda yorum acmıs ve altında cozum yazılmıs
o gun bayaa bı cabaa sarfetmısdım surum yukseltmemek ıcın ama teslım olmusduk tbt'den uzak kaldıgım bı gundu ve o gundee bayaa bı rezıllık oldu anlıcanız ..