TBT'nin Kullanacağı Anlık Mesajlaşma ?
-
irc iyidir yada tahribatı facebook gibi yapsalar sohbet pencereside olsa fena olmazdı
-
renegadealien bunu yazdı
Arkadaşlar burası forum, zurna.net değil, geyik çevirme yeride değil,
ucup gidecek geyik yapacağınız yerde burada gelin 2 konuya mesaj yazın en azından kalıcı bilgi olsun.
-
- bence en basitinden anasayfa sağ sütuna ufak bir chatbox eklenebilir ?
- veya "genel mesaj merkezi, sohbet merkezi" vs gibi isimler altında sabit bir başlık olup
müridlerin günlük geyik ihtiyacının giderilmesi için kullanılabilir ?

cann tarafından 05/Oca/13 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
aslında facebooktaki aynı chat sistemi olsa güzel olurdu tbt nickleriyle fln
yada bi şekilde facebook forumlar için fln chat yazılımını yayınlasa on numara olurdu...
ama şeyhte yapar sanırım activity&community mevzusu için önemli tabii... -
hersene klasik bu konudan 10-20 tane açılırdı ama zumsukten geleceğini sanmıyordum bak rene ne diyo iyi okuyun ayrıca bizim msn grubumuz var oraya gelsin anlık yazışmak isteyen
-
zumsuk bunu yazdı.
Öte yandan bir arkadaş herkes ırc'a girerse ne olacak burası demiş ; vallahi senelerce ırc ve msn'de takıldık, hiçbirşey olmadı. Aksine süper ortam oldu. Orada başka. Geyik var, muhabbet var, özel konuşma var. Burada ise normal ortam vardı.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hersene klasik bu konudan 10-20 tane açılırdı ama zumsukten geleceğini sanmıyordum bak rene ne diyo iyi okuyun ayrıca bizim msn grubumuz var oraya gelsin anlık yazışmak isteyen
Abi hem reneyi destekleyip hem msn grubunun reklamini hangi kafayla yapiyorsun ya :d
-
Şu msn grup sadece bendemi yok :/
-
bir vatandaş çıkıp yazsın benim ygs-lys var bitene kadar yazan çıkmazsa ben yazarım bir tane sistem
-
asiminnesli bunu yazdı
bir vatandaş çıkıp yazsın benim ygs-lys var bitene kadar yazan çıkmazsa ben yazarım bir tane sistem
konu kapanmıstır :)