TBT'yi İlk Nerede Duydunuz Veya Nasıl Tanıştınız?
-
Cehennem de görmüşüm ve hemen merak edip üye olayım dedim.
Kayıt olma davetiye ile denilmişti. Ama davetiyesiz üye olabildim.
Artık o gün ulu manitu şeyhin sadaka diye üyelik dağıttığı güne denk galdim zahir :D
-
ben çoluk çocuğum tabi sizin yanınızda sene 2012 evde özel ilkokuldan dızladığım* tenis topunu bulmuştum. tabi bizdeki kafa aynı tenisten anlamayız tenis topumuz var tıpkı beyzbol sopası gibi. dedim ben bundan bomba yapayım internette aradım en başta tahribat vukuatlar bölümü çıktı:) hemen destek bölümüne yazdım sitenizi çok beğendim ben de üye olmak istiyorum hemen davetiye yollamışlardı sağolsunar. o zamanlar hacdan gelen nokia n97 telefonum vardı belki bilen vardır yahoo yankuruluşu nokia destekli @ovi.com mail adresleri vardı kullanan sayılı kişilerdendim belki de mail adresinden dolayı kabul edildim.
*(okul çok pahalıydı ve top olmasına rağmen topu biz getiriyoduk ve benim topum çalınmıştı o sinirle anca tenis topu yoksa adımı sakın dızcıya çıkartmayın)
-
Hack işlerine merakım vardı ve bir arkadaş burayı tavsiye etmişti. Üyelik tarihim 2008 ama sanıyorum 1 - 2 sene kadar bu siteyi üyelik olmadan takip ettim ve daha sonra üye oldum.
Tahribatta "iskorpitx" isimli kişi hakkında yazılanlar son derece komikti :D (Bu kişi medyada ve internet aleminde büyük bir hacker diye yutturuluyordu.. Bilen bilir)
Sitede halen komik/eğlenceli konular yada yorumlar oluyor ama eskiye göre epey ciddileşti. -
yıllar yıllar önce bu konu açılmıştı..
orda yazmıştım
-
Daha önce konusu açılmıştı
eve ilk internet bağlatmıştık. İnterneti ele geçirdiler filan 56k ile nasıl ele geçirilir filan modeme girdiler filan hack diye Google girdim sanırım ilk ordan sonra evden girersem modeme girerler diye internet kafeden girmeye başlamıştım. Birkaç ay sonra üye olmuştum. 2006 dan 2007 ye
-
DJ_Alper bunu yazdı
yıllar yıllar önce bu konu açılmıştı..
orda yazmıştım
Şu olamaz herhalde :D
https://www.tahribat.com/forum/tahribatcom-ile-tanismaniz-nasil-oldu-67450/8#msg651310
-
Sanaldarbe de takılıyordum Superclone ile sağa sola aptal saptal proxy saldırıları yapıyorduk. Hatta Ekolay da kawalye diye bir service admin vardı, çok söverdi bize :) Denyo launch diye bir program paylaştılar spam saldırıları yapmaya başladık. Kim miş lan bu programı yapan dedim, incelerken gördüm. Ancak, üye olmadım, üyeliğim çok eski değildir bü yüzden. Falcon, Taruz, redline, SacredSeer, Pentium, Excellance ve adını unuttuğum Tithack kadromuzun inernette ki faaliyetlerini sonlanınca uzun bir süre forum tarzı yerlere takılmadım. Tabi bilen bilir Tithack türkçü bir hack grubu olduğu için o dönemler tahribatın manifestosunda "Kökten Radikal Devrimci Hack Grubu" yazısını görünce gomünüst lan bunlar diyerek üye de olmak istemedim. :) Sonra iyice elimi kolumu çektim, ancak Tithack kadrosu ile hala görüştüğümüz için Falcon bana dedi bütün eski topraklar burada yaşamaya çalışıyor bana davet attı geldim. :)
-
@HolyOne TBT'yi nereden duydu acaba? :P
-
ProTogi bunu yazdı
@HolyOne TBT'yi nereden duydu acaba? :P
rüyasında vuku bulmuş diye bahsetmişti sohbetlerinin birinde. seçilmiş bir kişi olduğu için, cenab-ı allah bu kutsal yeri açma görevi ile şereflendirmiş kendilerini ve o günden sonra hatasız bir şekilde kod yazmaya başlamış.
-
Nereden nasıl geldiğimi hatırlamıyorum fakat konulardan birinde 'zımpara kağıdıyla 31 çeken Pinokyo ' yorumu vardı güle güle bayılmıştım baktım matrak bi ortam sevdim üye oldum