T.C Kimlik İle Fotoğraf Bul
-
teşekkürler güzel paylaşım çok işime yaradı =)
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
-----------------------------E-okukl sisteminde de war.
Geçen seneden itibaren Türkiyede tüm okuyan insanların T.C kimlik no su ile foto bulunabilir.
-----------------------------e-okulda sadece ilköğretim yok mu? ben girdim baktım orta öretimi ulamadım. kendi tc kimlik no mu denedim o da olmadı.
-
bi arkadaşın (erkek) tc sini girdim ordan kız resmi çıktı, sonra arkadaşın bana gönderdiği ss deki tc den öss sonucu sorguladım şerefsiz beni kandırmış, kızın sonucunun üstüne kendi adını yazıp resmini çekip yollamış :C
-
e-okul sistemi linki ne acaba ?
-
Bide osym nin sayfasında bir bölüm vardı şimdi bulamadım, sadece isim-soyisim yazarak kimlerin oss ye girdiğinide kimlik nolarına kadar gösteriyordu. Mesela ben kendi adımı yazdım bana bitane 1958 li birinin ve 1988li aynı ismi taşıyanları göstermişti aynı isimde... O sayfayı bilen varmı?
-
baya iyimiş işime yaradı saol
-
Sağol kardeşim eyvallah.Çok teşekkür ettim,işime çok yaradı.Ne deyim çok mutlu oldum:))):)))(işime yaradı yani).
Ellerin dert görmesin:))):))süperrr
-
zuhauha sosyal mühendislik + facebook = tckimlik no
tckimlik no + senin link = boktan foto :D .
Süper oldu bu ya.
-
kantar31 bunu yazdı:
-----------------------------
kantarım tartarım nerdesin sen yaw :| gözükmüyosun ortalıklta :|bu arada süper iş :D lazım olucak:D
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------kantar31 bunu yazdı:
kantarım tartarım nerdesin sen yaw :| gözükmüyosun ortalıklta :|bu arada süper iş :D lazım olucak:D
-----------------------------elimi eteğimi çektim bu işlerden beybi msnleri bile iptal ettim o derece :| şimdilik bi kaç gün takılıyoz öyle :|